Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Tasak
- Márka: Horváth Rozi
- Adatnyelv: Magyar
- Leírás elsődleges nyelve: Magyar
- Egység (specifikus): Gramm
- Polcmagasság: 140
- Polcszélesség: 103
- Polcmélység: 11
- Bruttó tömeg: 35
- Számszerű méret: 30
- Magasság: 140
- Szélesség: 103
- Mélység: 11
- Funkcionális név: Citromsav
- Variáns: Étkezési
- Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
- Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.horvathrozi.hu info@horvathrozi.hu
- Tradicionális ízeink újragondolva Birsalma befőtt 2ó Elkészítés: könnyű Költség: olcsó Hozzávalók: 1,5 kg birsalma, 30 dkg cukor, 1 liter víz, 1 tk Horváth Rozi citromsav, fél tk só, 1 vaníliarúd. Elkészítése: Egy lábasban elkeverjük a vizet és a citromsavat. A birsalmát meghámozzuk, negyedeljük, majd kivágjuk a magházat. 2 x 2 centis kockákra vágjuk a gyümölcsöt, amit azonnal a citromsavas vízbe teszünk, így a főzés során sem barnul meg. Hozzáadjuk a cukrot és a felhasított, kikapart vaníliarudat és sót. Nagyon alacsony hőfokon 1 óra alatt puhára főzzük a birsalmát. Forró, fertőtlenített üvegekbe töltjük, szorosan lezárjuk, majd száraz dunsztban hagyjuk állni. Tipp: A citromsav segít megőrizni a frissen szeletelt alma és körte színét, befőttekhez érdemes használni.
- Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
- Citromsav étkezési
- 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
- Horváth Rozi
- Segédanyag
- Befőttek, lekvárok, szörpök ízesítéséhez
- 30
- g
- Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav
- info@horvathrozi.hu
- www.horvathrozi.hu
- Kotányi Hungária Kft.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.