Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Kicsi fogorvos gyurmakészlet

10.700 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA3214
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA3214
Kicsi fogorvos gyurmakészletMűanyag massza készlet fogorvos változatban, minden kézi tevékenységeket kedvelő gyermek számára. Tökéletes ötlet azoknak a gyerekeknek, akik nem szeretnek unatkozni, és tudják, hogyan kell elindítani a fantáziájukat, és valami igazán egyedit alkotni. A kis fogorvos játéka közben gyermekünknek lehetősége lesz megszokni a fogorvosi rendelő látogatását. A páciens örömmel nyitja ki a száját, egy kis fogorvos pedig ápolni tudja a fogait – gyógyítani, fúrni, kihúzni, tisztítani, új fogakat készíteni. Egy igazán működő fúrónak, egy színes masszának és sok egyéb kiegészítőnek köszönhetően a szórakozás rendkívül valósághű lesz.A készlet tartalma:

– a beteg feje

– fúró

– fogó

– görgő

– fogkefe

– foghúzó csipesz

– fogászati ​​tubus

– nyomtatványok

– 6 doboz gyurma (4 x fehér, 1 x rózsaszín, 1 x kék)A művészeti anyagokkal való játéknak köszönhetően a gyermek fejleszti a kreatív gondolkodási készségeket, serkenti a képzeletet és a koncentrációt. Befolyásolja a manuális készségek fejlesztését, színfelismerést, színkombinációt tanít. A gyerekek szeretnek összenyomni, nyújtani, rakni, fordítani, vágni, stb. A készlet sok órányi elképesztő szórakozást biztosít.

A játék szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek