Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

180 darabos kirakó – Európa térképe

5.400 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_CA0036
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_CA0036
180 darabos kirakó – Európa térképeA Castorland Oktatási Rejtvény EURÓPA TÉRKÉPE 180 elemből álló készlet egy olyan oktató rejtvénysorozat, amellyel a gyerekek könnyen és kellemesen ismerhetik meg kontinensünket. Ezt a terméket a jelenlegi oktatási ismereteknek megfelelően fejlesztették ki. Kiváló oktatójáték gyerekeknek, amellyel felfedezheti kontinensünk ismereteit.A csomag 180 db rejtvényt tartalmaz, melyből egy 46 x 60 cm-es Európa térképet kell kirakni.A térképen az adott fővárosokra, városokra jellemző épületek láthatók, pl. Lengyelországban varsói királyi kastély, krakkói Mária-templom, cseh Károly-híd, spanyolországi Sagrada Família, flamenco táncos, Franciaországban Eiffel-torony, Németország Brandenburgi kapu, Holland szélmalmok, Görögország Akropolisz, Oroszország, Vörös tér, Szibériai medve és még sok-sok más országra jellemző épület és az országhoz kapcsolódó fontos elem.A dobozban 32 kvíz rejtvény is található, amelyek segítségével tovább mélyíthetők az Európáról szóló ismeretek.A rejtvény alsó részén az ország neve, a felső részén pedig a helyre jellemző illusztráció.

Chopin Lengyelországhoz, Nagy-Britannia a Buckingham-palotához, az emeletes buszokhoz, a királyi gárdához, az Italy Colosseumhoz, a pisai toronyhoz és az adott ország sok más jellegzetességéhez kötődik. A rejtvényekből készült térkép útmutató a KVÍZ-rejtvény kombinálásához.Egy kis történelem, egy kis földrajz és egy kis ravaszság nagyszerű szórakozást és stresszmentes tanulást tesz lehetővé.A rejtvények színes, esztétikus dobozba vannak csomagolva, amelyek ajándéknak is ideálisak.7 évesnél idősebb gyermekek számára készült.Felnőtt felügyelete esetén azonban egy kisebb gyerek is sikeresen kipróbálhat egy szép réteges kalandot.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

180 darabos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek