Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Buborékfújó pisztoly folyadékkal és kistállal, fényeffektussal rózsaszín színben

3.500 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4976RO
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4976RO
Buborékfújó pisztoly folyadékkal és kistállal, fényeffektussal rózsaszín színbenA rózsaszín szappanbuborék pisztoly egy elbűvölő játék, amely akár 40 színes, csillogó szappanbuborékot is képes felszabadítani egyszerre! Nagyon szórakoztató is ndash; nem csak a felhasználónak, hanem mindenkinek, aki képes lesz megfigyelni ezt a jelenséget.Ez egy szokatlan gép a szappanbuborékok létrehozására, mivel nincs beépített tartálya, amely a folyadék elhelyezésére szolgálna. Szóval hogyan lehet létrehozni ezeket a csodálatos szivárványgolyókat, amelyek az égbe szállhatnak? Könnyű! Csak annyit kell tennie, hogy egy sekély tálba önt egy kis mennyiséget a készletben található folyadékból, és mártsa bele a pisztoly elejét. Ezután célozzon és nyomja meg a ravaszt. Csodálatos látvány tárul elénk! A gömb alakú, csillogó formák 40 lyukból fognak kirepülni, amitől sok gyerek sikoltozni fog örömében! Bár a felnőttek is nagyon le lesznek nyűgözve.További látványosság a pisztoly elején elhelyezett beépített dióda. A ravaszt megnyomásakor a szappanbuborékok mellett LED-fény is megjelenik, ami vonzóbbá teszi a szórakozást, de lehetővé teszi a játékot alkonyatkor vagy teljes sötétségben is. A dióda gyönyörűen megvilágítja a buborékokat, így még jobban csillognak!A készlet tartalma:

– pisztoly

– folyadék

– tartályTápellátás: 4 x AA 1,5 V elem (nem tartozék)Ajándékozz egy kis mosolyt magadnak és szeretteidnek! Szórakoztató ajánlatunknak köszönhetően biztosan el fogja érni ezt az eredményt! A géppel barátaival és családjával egyaránt játszhat. A szappanbuborékok egy ősrégi attrakció, amely ma is működik, és nem csak a mindennapi játékok során, hanem a különböző kerti rendezvényeken, születésnapokon, gyereknapokon is remek látványosság.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek