Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Mandula: Tartalmaz
- Brazil dió: Tartalmazhat
- Kesudió: Tartalmazhat
- Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
- Mogyoró: Tartalmazhat
- Makadámia dió / Queenslandi dió: Tartalmazhat
- Tej: Tartalmazhat
- Diófélék: Tartalmaz
- Pekándió: Tartalmazhat
- Pisztácia: Tartalmazhat
- Szója: Tartalmaz
- Dió: Tartalmazhat
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Doboz
- Márka: Szamos
- Egység (specifikus): Gramm
- Polcmagasság: 45
- Polcszélesség: 282
- Polcmélység: 155
- Bruttó tömeg: 300
- Számszerű méret: 250
- Magasság: 45
- Szélesség: 282
- Mélység: 155
- Funkcionális név: Szaloncukor
- Variáns: Meggyes krémmel töltött, marcipán, csokoládéval mártva
- Tápértéktáblázat fejléc: Átlagos tápérték
- Szamos Marcipán Kft. 2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet u. 109. www.szamos.hu
- Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson. Tárolás: hűvös, száraz, fénytől védett helyen.
- Szamos Marcipán Kft. 2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet u. 109. www.szamos.hu
- Kis mennyiségben alkoholt tartalmaz.
- Meggyes krémmel töltött marcipán szaloncukor csokoládéval mártva
- 2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet u. 109.
- Szamos
- 250
- g
- Csemegemarcipán 58% (cukor, mandula 33%, víz, invertcukor-szirup, glükózszirup, nedvesítőszer: invertáz)
- Csokoládé 24% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitinek, vanília aroma)
- Meggykrém töltelék 17,5% (víz, meggyvelő 24%, mandula, cukor, etil-alkohol, meggy paszta [cukor, glükózszirup, meggy, étkezési sav: citromsav; sárgarépa kivonat, aroma, meggylé, zselésítőanyag: pektinek], glükózszirup, tartósítószer: kálium-szorbát, nedvesítőszer: invertáz)
- www.szamos.hu
- Szamos Marcipán Kft.
- Energia:: 1851 kJ / 443 kcal
- Zsír:: 21,9 g
- amelyből telített zsírsavak:: 6,8 g
- Szénhidrát:: 52,7 g
- amelyből cukrok:: 51,3 g
- Fehérje:: 6,0 g
- Só:: 0,01 g
- Energia (kJ): 1,851.0
- Energia (kcal): 443.0
- Zsír (g): 21.9
- ebből telített zsírsavak (g): 6.8
- Szénhidrát (g): 52.7
- ebből cukor (g): 51.3
- Fehérje (g): 6.0
- Só (g): 0.0
Értékelések
Még nincsenek értékelések.