Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Tej: Tartalmaz
- Származási ország: Dánia
- Típus: Lehűtött
- Típus: Karton
- Márka: Arla
- Egység (specifikus): Gramm
- Polcmagasság: 85
- Polcszélesség: 65
- Polcmélység: 40
- Min. hőm °C: 2
- Max. hőm °C: 8
- Bruttó tömeg: 210
- Számszerű méret: 200
- Magasság: 85
- Szélesség: 65
- Mélység: 40
- Sub Brand: Krémfehérsajt
- Funkcionális név: Sajt
- Variáns: Félzsíros, lágy, krémfehér
- Tápértéktáblázat fejléc: Átlagos tápérték
- Arla Foods amba, DK-8260 Viby J. www.arla.com
- Tárolás: 2-8°C között. Minőségét megőrzi: lásd a csomagolás tetején (nap, hónap, év).
- Arla Foods amba, DK-8260 Viby J. www.arla.com
- Ez a sima állagú, sűrű és krémes Apetina® fehérsajt ideális mártogatószószok, sajtos krémek, raguk, egytálételek és krémlevesek készítéséhez. Varázsold el a zöldségeket Apetinával!
- Varázsold el a zöldségeket Apetinával!
- Sült édesburgonya-hasábok avokádóval, fekete babbal, salsa verdével és Apetina krémfehérsajttal Előkészület: 10 perc Elkészítés: 20-30 perc 2 adag Amire szükséged lesz 600-700 g édesburgonya, megmosva 1 evőkanál olaj 10 g friss koriander 10 g friss petrezselyem 10 g friss oregánó ½ gerezd fokhagyma ½ teáskanál vörösborecet 1 evőkanál olívaolaj ½ evőkanál kapribogyó (el is hagyható) ¼ teáskanál cukor 1 teáskanál lime-lé só és bors 1 konzervnyi főtt feketebab, lecsepegtetve és leöblítve 1 avokádó, meghámozva, kimagozva, szeletekre vágva 1 nem csípős chilipaprika vékonyra szelve (el is hagyható) 10 szál metélőhagyma, durvára vágva 150 g Apetina krémfehérsajt, darabokra morzsolva Így készítsd el Melegítsd elő a sütőt 190 °C-ra (légkeverésnél 180 °C, gázsütőn 5-ös fokozat). Vágd gerezdekre az édesburgonyát és tedd hőálló edénybe. Fedd le és mikrohullámú sütőben melegítsd öt percig, majd a hasábokat szedegesd ki papírtörlőre, hogy a gőz elszálljon belőlük. Nagyjából öt perc után az édesburgonya-szeleteket rendezd el egy tapadásmentes tepsiben és csepegtess rájuk olajat. Tedd sütőbe 20-25 percre, vagy amíg a gerezdek élei enyhén pirulni nem kezdenek. Eközben készítsd el a salsa verdét. Az összes hozzávalót tedd aprítógépbe és keverd addig, amíg sima pépet nem kapsz. Tedd félre a felhasználásig. Amikor az édesburgonya-gerezdek már megsültek, tedd rájuk a fekete babot és az avokádószeleteket, a tetejébe pedig szórj chiliszeletkéket és metélőhagymát. Végül az egészet öntözd meg a salsa verdével és morzsold a tetejére Apetina krémfehérsajtot. Máris tálalhatod!
- DK-8260 Viby J.
- Gyártja Bislev Dairy Dániában
- Arla
- 200
- g
- Tej
- Savanyúságot szabályozó anyag (E575)
- Étkezési só (3,4%)
- Mikrobiológiai oltó (rennet)
- Zsírtartalom a szárazanyagban min. 40%
- Papírként újrahasznosítható
- www.arla.com
- Arla Foods amba,
- feta sajt
- feta
- fehérsajt
- apetina
- Energia: 937 kJ/226 kcal
- Zsír: 17 g
- amelyből telített zsírsavak: 10,8 g
- Szénhidrát: 6 g
- amelyből cukrok: 3 g
- Fehérje: 12 g
- Só: 3,4 g
- Energia (kJ): 937.0
- Energia (kcal): 226.0
- Zsír (g): 17.0
- ebből telített zsírsavak (g): 10.8
- Szénhidrát (g): 6.0
- ebből cukor (g): 3.0
- Fehérje (g): 12.0
- Só (g): 3.4
Értékelések
Még nincsenek értékelések.