Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

1400 darabból álló táskakészítő készlet

8.000 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA2678
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA2678
1400 darabból álló táskakészítő készletEgy nagyon kreatív kézitáskakészlet olyan lányok számára ajánlott, akik szeretik a divathíreket. A készlet 1400 darabból áll, melyek mindegyikéből saját kezűleg, saját egyedi, eredeti pénztárcát és kozmetikai táskát készíthet.

A táska színes téglalap alakú műanyagokból készül. A színes lapokat az utasítások szerint kell egymáshoz rögzíteni. A kész dizájnt egy kézitáska tokra kell tenni, és kész. Rögzítsd a pántot a táskádhoz, és máris parádézhatsz egy rendkívüli kistáskával.

Ezzel a készlettel különféle koncepciókat építhet, mint például karkötő, hajgumi, stb. Csak a képzeleted szab határt.A készlet tartalma:

– színes építőelemek

– erszényes tasak

– szíj / madzag

– Képes használati utasításMéretek:

– 17 x 11 x 3 cm-es táska

– öv hossza kb. 136 cmEz a kreatív játék tele találékonysággal és kreativitással, serkenti a képzeletet, aminek köszönhetően csodálatos projekteket tud létrehozni. Ezzel a készlettel kézzel készített karkötőket, nyakláncokat készíthet kedvenc színében.

A készlet kartondobozba van csomagolva, ajándéknak is kiváló.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek