Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Boldog farm logikai kirakó játék

6.500 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_GR0597
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_GR0597
Boldog farm logikai kirakó játékEzt a logikai játékot a legkisebb gyerekek számára készítették. A színes állatok biztosan tetszeni fognak a kisgyermeknek, és az egyszerű szabályoknak köszönhetően a játék szórakoztató és élvezetes lesz. 4 nehézségi szintje van, az előmeneteltől függően.

A mellékelt füzetben képek találhatók a tanyasi állatok elrendezésének példájával. Kiválasztunk egy képet, és az ábra szerint elhelyezzük az állatokat a táblánkon. Ezután a mellékelt kerítések segítségével karámokba kell csoportosítanunk az állatokat. Kacsák külön, libák külön, stb. A játék és annak elemei nagyon gondosan, minőségi színes műanyagból készültek, minden részletre odafigyelve. A színes állatok kellemes tapintású keménygumiból készülnek.

A vidám játék támogatja a színek és formák felismerését, segíti az érvelés és a felfogás gyakorlását, fejleszti az elemző készségeket, fejleszti a koordinációt.Játékszabályok:

– először fel kell készítenie a farmot, kerítéseket kell állítani a tábla köré (ezeket a kerítéseket a játék során nem használják)

– ezután választhat vagy húzhat egy kártyát és helyezheti el az állatokat a kártyán lévő képnek megfelelően

– 3 másik kerítésünk van (egyet használhatunk az állatok elkülönítésére, és néha mind a 3-at használnunk kell)

– az 1-től 36-ig terjedő kártyák csak az állatok elhelyezését tartalmazzák (azon állatok minden párját külön kifutóba kell helyezni)

– a 37-től 60-ig terjedő kártyák az állatok és az itatók elrendezését tartalmazzák (minden pár azonos állatot külön karámban kell elhelyezni, emellett minden csoportnak saját itatóval kell rendelkeznie)

– a 32-38. oldalon vannak megoldási tippek :)Játékos életkora: 3+

Játékosok száma: 1-2 fő

Feladatok száma: 60 dbA játék a következőket tartalmazza:

– tábla

– 2 x hosszú kerítés

– 3 x közepes kerítés

– 1 x rövid kerítés

– 1 x sarokkerítés

– 2 x nyúl

– 2 x csirke

– 2 x kacsa

– 2 x liba

– 3 x itató

– használati útmutatóMéretek:

– tábla: 23cm x 18cm

– kisállat: kb. 3cm x 4cmA gyermekek interperszonális készségei fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja, ha különböző játékokat játszanak szeretteivel. A társas-, kártya- és egyéb játékok fejlesztik az intelligenciát, azt a képességet, hogy hatékonyan fejezzük ki magunkat, és kommunikáljuk szándékainkat, vágyainkat másokkal.

A készlet nagyon szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek