Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Boldogságfa kristály fehér színben

3.500 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4323#F
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4323#F
Kreatív kísérleti játék. Boldogságfa növekvő kristállyal. 8 éves kortól ajánlott.Szuper, saját készítésű boldogságfa. Ez a játék fejleszti a kreativitást, a koncentrációt, felkelti gyermekünk érdeklődését az egzakt tudományok iránt, serkenti a fantáziát és segít a várakozási készség növelésében.FIGYELEM!A kísérletet csak felnőtt felügyelete mellett végezze.A készlet 8 évesnél idősebb gyermekek számára készült.Méretek:- kristálymag hossza (pálcával) kb. 7,5 cm- edény átmérője kb. 4,8 cm, magasság kb. 3 cmTartalma:- 200ml-es mérőpohár,- zacskó kristályhomokkal,- színes kristálymag,- keverő,- nagyító,- alap,- retesz,- kis edényElkészítési útmutató: (lásd a képek között ábrával!)1. Öntse a tasak teljes tartalmát kristályhomokkal a mérőpohárba. Ezután forraljuk fel a vizet és mérjünk ki 160 ml-t óvatosan, lehetőleg felnőtt felügyelete mellett.2. Ezután erőteljesen keverje 3-5 percig, amíg a homok teljesen fel nem oldódik. Alkalmanként a finom homokszemcsék nem látszanak, de még nem oldódtak fel teljesen ndash; folyamatosan keverje egy percig, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a homok teljesen feloldódott. Hagyja kihűlni az oldatot.3. Készítsen kristálymagot (nyalóka alakú). Húzza ki a dugót a rúd végén, majd dugja át a táblán. Végül rögzítse az gömböt egy dugóval.4. Amikor az oldat eléri a szobahőmérsékletet (kb. 15 perc elteltével), helyezze az előzőleg elkészített gömböt középre, a táblát a mérőpohár szélére támasztva. A legfontosabb dolog az, hogy a kristálynövekedési folyamat során ne mozgassuk a mérőpoharakat, ne adjunk hozzá vizet. A növekedési ciklus 2-7 nap, és a levegő páratartalmától függ (minél alacsonyabb a páratartalom, annál gyorsabban nő a kristály).5. Amikor a kristály teljesen megnőtt, óvatosan húzzuk ki a mérőpohárból egy előzőleg előkészített papírtörlőre (a kristályt is takarjuk le papírtörlővel). A kristályt így védve hagyjuk egy napig.6. 24 óra elteltével óvatosan távolítsa el a kristályt a papírról, és helyezze a kristály boldogságfát a készletben található edénybe.Kész!

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek