Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
- Szója: Tartalmazhat
- Csomag: Újrahasznosítható
- Származási ország: Magyarország
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Fém(italos)doboz/konzervdoboz
- Márka: Bonduelle
- Egység (specifikus): Gramm
- Nutri-score: B
- Polcmagasság: 85
- Polcszélesség: 85
- Polcmélység: 85
- Bruttó tömeg: 495
- Számszerű méret: 430
- Magasság: 85
- Szélesség: 85
- Mélység: 85
- Almárka: Bon Menu
- Funkcionális név: Vörösbab kukoricával
- Variáns: Mexicana, enyhe mexikói mártásban
- Tápértéktáblázat fejléc: Átlagos tápérték és energiatartalom
- Azonnal fogyasztható
- Minőségét megőrzi (nap, hónap, év) a doboz alján, az első sorban jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
- Bonduelle Central Europe Kft. 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25., Magyarország www.bonduelle.hu 06/80 200-503
- Bonduelle Central Europe Kft. 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25., Magyarország www.bonduelle.hu 06/80 200-503
- Vörösbab kukoricával, enyhe mexikói mártásban. Hőkezeléssel tartósítva.
- 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25., Magyarország
- A doboz 2 adagot tartalmaz.
- Gyártási hely: Magyarország
- Bonduelle
- 430
- g
- Víz
- Vörösbab 28%
- Morzsolt csemegekukorica 14%
- Sűrített paradicsom 6,4%
- Cukor
- Étkezési só
- Szárított vöröshagyma
- Kukoricakeményítő
- Fokhagymapor
- Őrölt paprika 0,17%
- Paprikakivonat
- Fehérbors
- Rozmaring
- Oregánó
- Kakukkfű
- Bazsalikom
- Babérlevél
- A fém örökké újrahasznosítható
- 06/80 200-503
- www.bonduelle.hu
- Bonduelle Central Europe Kft.
- Energia: 340 kJ / 81 kcal
- Zsír: 0,5 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
- Szénhidrát: 12 g
- amelyből cukrok: 5,7 g
- Rost: 4,5 g
- Fehérje: 4,8 g
- Só: 1,0 g
- Energia (kJ): 340.0
- Energia (kcal): 81.0
- Zsír (g): 0.5
- ebből telített zsírsavak (g): 0.1
- Szénhidrát (g): 12.0
- ebből cukor (g): 5.7
- Élelmi rost (g): 4.5
- Fehérje (g): 4.8
- Só (g): 1.0
Értékelések
Még nincsenek értékelések.