Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Zeller: Tartalmazhat
- Tojás: Tartalmazhat
- Tej: Tartalmaz
- Diófélék: Tartalmazhat
- Szezámmag: Tartalmazhat
- Szója: Tartalmazhat
- Búza: Tartalmaz
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Csomag
- Márka: Ceres
- Egység (specifikus): Gramm
- Csomag: 5 – PP
- Polcmagasság: 128
- Polcszélesség: 285
- Polcmélység: 85
- Bruttó tömeg: 355
- Számszerű méret: 350
- Magasság: 128
- Szélesség: 285
- Mélység: 85
- Funkcionális név: Selyemkalács
- Ceres ZRt. 9027 Győr, Reptéri út 1. Tel: 96/513-506 E-mail: ceres@ceressuto.hu www.ceressuto.hu
- Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban (nap, hónap, év) a csomagolás oldalán jelzett időpontig. Tárolás száraz, hűvös helyen.
- Szerencseszéf nyereményjáték 2024.08.22.-2025.01.08. www.magyaranyero.hu
- Ceres Zrt., 9027 Győr, Reptéri út 1. Tel: 96/513-506 E-mail: ceres@ceressuto.hu www.ceressuto.hu www.magyaranyero.hu
- Selyemkalács
- 9027 Győr, Reptéri út 1.
- Ceres
- 350
- g
- Búzaliszt
- Ivóvíz
- Cukor
- Élesztő
- Dextróz
- Növényi olajok (repcemag, Pálma)
- Búzaglutén
- Sovány tejpor
- Zsírszegény kakaópor (1,6%)
- Emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, kalcium-sztearoil-2-laktilát, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei)
- Laktóz
- Tejfehérje
- Étkezési só
- Tartósítószerek (szorbinsav, nátrium-propionát)
- Vajpor
- Feltárt búzaliszt
- Aromák
- Térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát)
- Szárított glükóz szirup (kukorica)
- Színezék (karotinok)
- Lisztkezelő szerek (aszkorbinsav, L-cisztein)
- Enzimek (búza)
- Tel: 96/513-506
- E-mail: ceres@ceressuto.hu
- www.ceressuto.hu
- www.magyaranyero.hu
- Ceres Zrt.
- Energia: 1343 kJ
- Zsír: 5,9 g
- – amelyből telített zsírsavak: 2,5 g
- Szénhidrát: 55 g
- – amelyből cukrok: 14 g
- Rost: 2,3 g
- Fehérje: 9,7 g
- Só: 0,84 g
- Energia (kJ): 1,343.0
- Energia (kcal): 318.0
- Zsír (g): 5.9
- ebből telített zsírsavak (g): 2.5
- Szénhidrát (g): 55.0
- ebből cukor (g): 14.0
- Élelmi rost (g): 2.3
- Fehérje (g): 9.7
- Só (g): 0.8
Értékelések
Még nincsenek értékelések.