Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Zacskó
- Márka: Coop
- Egység (specifikus): Gramm
- Polcmagasság: 140
- Polcszélesség: 99
- Polcmélység: 8
- Bruttó tömeg: 40
- Számszerű méret: 40
- Magasság: 140
- Szélesség: 99
- Mélység: 8
- Funkcionális név: Pudingpor
- Variáns: Eperízű
- Szilasfood Kft., 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6.
- Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson. Tárolás: Száraz, hűvös helyen.
- CO-OP Hungary Zrt. 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 11/c.
- Coop – Jót jó áron!
- Pudingkészítés (4 személyre) Hozzávalók: 1 tasak pudingpor 5 dl tej 3-5 evőkanál cukor Kevés hideg tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük, majd a maradék hideg tejet hozzáöntve, folytonos keverés közben felforraljuk. Az így elkészített pudingot hideg vízzel kiöblített poharakba vagy tálkákba öntjük. Miután kihűlt tejszínhabbal, gyümölccsel, csokoládé reszelékkel tálaljuk. Krémkészítés (4 személyre) Hozzávalók: 1 tasak pudingpor 6 dl tej 3-5 evőkanál cukor 1 db tojás A pudingport, cukrot és a tojássárgáját kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet felforraljuk és a tűzről levéve, a keveréket hozzáöntjük, majd állandó keverés mellett ismét felforraljuk. A felvert tojásfehérjét a forró krémhez keverjük. A poharakba töltött krémet lehűtve, díszítve tálaljuk.
- Kizárólagos forgalmazó: CO-OP Hungary Zrt. 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 11/c.
- Pudingpor eperízű
- 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 11/c.
- Coop
- Főzéssel készíthető
- 40
- g
- Kukoricakeményítő
- Étkezési só
- Aroma
- Színezék (kárminok)
- CO-OP Hungary Zrt.
- Energia: 1471 kJ/346 kcal
- Zsír: 0 g
- – amelyből telített zsírsavak: 0 g
- Szénhidrát: 86 g
- – amelyből cukrok: 0 g
- Fehérje: 0,5 g
- Só: 0,5 g
- Energia (kJ): 1,471.0
- Energia (kcal): 346.0
- Zsír (g): 0.0
- ebből telített zsírsavak (g): 0.0
- Szénhidrát (g): 86.0
- ebből cukor (g): 0.0
- Fehérje (g): 0.5
- Só (g): 0.5
Értékelések
Még nincsenek értékelések.