Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Czuczu Jármű Hangok Képeskönyv

4.800 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4086
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4086
A Czuczu jármű hangokkal az első képeskönyv, amely ösztönzi a gyerekeket a világ megismerésére, kezdve a járművek hangjaival. Színkódolt, kornak megfelelő, részletes jármű illusztrációk ösztönzi a kicsiket az új szavak és hangok megtanulására. A hangok utánzása az első lépés a beszéd felé.

Bővítheti tudását a gyermekek fejlődésére a csomagban található útmutató segítségével, ami fejlesztő játékokat is ajánl Önnek.A képeskönyv fejleszti a hallást és beszédet, edzi az emlékezésre való képességet, a helyes kiejtést és erősíti a kapcsolatot a gyermekkel játszó felnőttel.A csomag tartalma:

– képeskönyv műanyag gyűrűn

– útmutató felnőtteknekLengyel nyelvű!!Oldalak száma: 14A könyv 12 hónapos kortól ajánlott.A csomag mérete: 18 cm x 12 cm x 6 cm

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek