Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Búza: Tartalmaz
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Csomag
- Márka: Dijo
- Egység (specifikus): Gramm
- Polcmagasság: 320
- Polcszélesség: 272
- Polcmélység: 10
- Min. hőm °C: 15
- Max. hőm °C: 25
- Bruttó tömeg: 265
- Számszerű méret: 250
- Magasság: 320
- Szélesség: 272
- Mélység: 10
- Funkcionális név: Kenyér
- Variáns: Tortilla Wraps, elősütött, grillezett, lapos búzából készült
- Referencia beviteli nyilatkozat: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
- Dijo Baking Sp. z o.o., Zabrodzie 28, 52-351 Wroclaw, Poland www.dijo.pl E-mail: biuro@dijo.pl
- A kicsomagolás előtt (a lepények maximális rugalmasságának biztosítása érdekében) ajánlatos a tortilla melegítése a sütőben (150°C / 1 perc), mikrohullámú sütőben (650 W/15 s.) vagy serpenyőben (10 mp. mindkét oldalán).
- Minőségét megőrzi: lásd a csomagolás alján. Száraz, hűvös helyen tartandó ajánlott 15-25°C hőmérsékletben (védje a hő- és hőmérsékletváltozásoktól). A felnyítást követően zárt csomagolásban tárolandó és ( ajánlott hőmérséklet 15-25°C) 4 napon belül el kell fogyasztani.
- Dijo Baking Sp. z o.o., Zabrodzie 28, 52-351 Wroclaw, Poland www.dijo.pl E-mail: biuro@dijo.pl
- Zabrodzie 28, 52-351 Wroclaw, Poland
- A csomagolás 4 adagot tartalmaz.
- Dijo
- 250
- g
- Búzaliszt (69%)
- Víz
- Repceolaj
- Stabilizátor: glicerol
- Búzaglutén
- Savanyúságot szabályozó anyag: almasav
- Só
- Emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei
- Térfogatnövelő szer: nátrium-karbonát
- Dextróz
- Tartósítószerek: (kálcium-propionát, Kálium-szorbát)
- Lisztkezelő szer: L-cisztein
- E-mail: biuro@dijo.pl
- www.dijo.pl
- Dijo Baking Sp. z o.o.
- Energia: 1310 kJ /
- Zsír: 6,5 g
- amelyből telített zsírsavak: 1,3 g
- Szénhidrát: 52 g
- amelyből cukrok: 1,9 g
- Fehérje: 9,9 g
- Só: 0,95 g
- Energia (kJ): 1,310.0
- Energia (kcal): 310.0
- Zsír (g): 6.5
- ebből telített zsírsavak (g): 1.3
- Szénhidrát (g): 52.0
- ebből cukor (g): 1.9
- Fehérje (g): 9.9
- Só (g): 1.0
Értékelések
Még nincsenek értékelések.