Leírás
Összetevők
BÚZALISZT (61%)
Víz
Repceolaj
Stabilizátor: glicerol
BÚZAKORPA (1,8%)
ZABPEHELY (1,6%)
ÁRPAPEHELY (1,6%)
BÚZAGLUTÉN
Savanyúságot szabályozó anyag: almasav
Lenmag (0,7%)
Emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei
Só
Térfogatnövelő szer: nátrium-karbonát
Spanyol zsályamag (salvia hispanica) 0,5%
Dextróz
Tartósítószerek: (kálcium-propionát , kálium-szorbát)
Lisztkezelő szer: L-cisztein
Tápanyagok
Ø / 100 g | Ø / ~62,5 g | % RI*/ ~62,5 g | |
---|---|---|---|
Energia | 1286 kJ / | 804 kJ / | |
305 kcal | 191 kcal | 10% | |
Zsír | 6,5 g | 4,1 g | 6% |
amelyből telített zsírsavak | 1,3 g | 0,8 g | 4% |
Szénhidrát | 50 g | 31 g | 12% |
amelyből cukrok | 1,9 g | 1,2 g | 1% |
Rost | 4,4 g | 2,8 g | – |
Fehérje | 9,1 g | 5,7 g | 11% |
Só | 1,1 g | 0,69 g | 12% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal) | |||
A csomagolás 4 adagot tartalmaz. |
Számított tápanyagértékek
minden 100-bang | Ø / ~62,5 g | ||
---|---|---|---|
Energia (kJ) | 1286 | 804 | |
Energia (kcal) | 305 | 191 | |
Zsír (g) | 6.5 | 4.1 | |
ebből telített zsírsavak (g) | 1.3 | 0.8 | |
Szénhidrát (g) | 50 | 31 | |
ebből cukor (g) | 1.9 | 1.2 | |
Élelmi rost (g) | 4.4 | 2.8 | |
Fehérje (g) | 9.1 | 5.7 | |
Só (g) | 1.1 | 0.69 |
Structured Nutrition EU
Ø / 100 g | Ø / ~62,5 g | % RI/ ~62,5 g | ||
---|---|---|---|---|
Energia | 1286 kJ | 804 kJ | 10% | |
Energia | 305 kcal | 191 kcal | 10% | |
Zsír | 6.5 g | 4.1 g | 6% | |
amelyből telített zsírsavak | 1.3 g | 0.8 g | 4% | |
Szénhidrát | 50 g | 31 g | 12% | |
amelyből cukrok | 1.9 g | 1.2 g | 1% | |
Rost | 4.4 g | 2.8 g | ||
Fehérje | 9.1 g | 5.7 g | 11% | |
Só | 1.1 g | 0.69 g | 12% |
Nutrition Other Text
A csomagolás 4 adagot tartalmaz.
Referencia beviteli nyilatkozat
Referencia beviteli nyilatkozat – Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Termékleírás
NielsenIQ Brandbank által rögzített terméknév
Dijo tortilla 4 db 250 g
Márka
Dijo
Szabványosított márka
Márka – Dijo
Előírt terméknév
Tortilla – többszemű, lapos búzából készült kenyér lenmag és chia mag hozzáadásával (Salvia hispanica), elősütött.
Marketing
Cég neve
Dijo Baking Sp. z o.o.
Cég címe
Zabrodzie 28,
52-351 Wroclaw,
Polska
Külső cégek logói
- Green Dot
Egészség & életmód
Életmód
- Vegánok is fogyaszthatják
Allergiával kapcsolatos információk
Árpa – Tartalmaz
Zab – Tartalmaz
Búza – Tartalmaz
Tárolás & felhasználás
Tárolási típus
Típus | Min. hőm °C | |||
---|---|---|---|---|
Szobahőmérsékletű | 15 |
Elkészítés és felhasználás
A kicsomagolás előtt (a lepények maximális rugalmasságának biztosítása érdekében) ajánlatos a tortilla melegítése a sütőben (150°C / 1 perc), mikrohullámú sütőben (650 W/15 s.) vagy serpenyőben (10 mp. mindkét oldalán).
Tárolás
Minőségét megőrzi: lásd a csomagolás alján.
Száraz, hűvös helyen tartandó ajánlott 15-25°C hőmérsékletben (védje a hő- és hőmérsékletváltozásoktól). A felnyitást követően zárt csomagolásban tárolandó és (ajánlott hőmérséklet 15-25°C) 4 napon belül el kell fogyasztani.
Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama
Felbontás utáni fogyaszthatóság időtartama – Nap
Dátumjelölés típusa
- Minőségét megőrzi: …
Csomagolás
Kiszerelés
250g ℮
Számszerű méret
Számszerű méret – 250
Csomagolás anyagára vonatkozó jelölések
Csomag – 7 – EGYÉB (műanyag)
Méretek
Polcmagasság (mm) | Polcszélesség (mm) | Polcmélység (mm) |
---|---|---|
320 | 270 | 12 |
(GS1 csomagméretezési szabályok)
Egység (specifikusan)
Egység (specifikus) – Gramm
Csomagolási típus
Típus – Csomag
Súly
Bruttó tömeg – 265
Egység értékesítés
Magasság – 320
Szélesség – 270
Mélység – 12
Használati számláló
Hányszor felhasználható – Adag
Vevőszolgálat
Gyártó címe
Dijo Baking Sp. z o.o.,
Zabrodzie 28,
52-351 Wroclaw,
Polska
www.dijo.pl
E-mail:biuro@dijo.pl
Kapcsolat
Dijo Baking Sp. z o.o.,
Zabrodzie 28,
52-351 Wroclaw,
Polska
www.dijo.pl
E-mail:biuro@dijo.pl
Email segélyvonal
E-mail:biuro@dijo.pl
Webcím
www.dijo.pl
További adatok
Terméknév felosztás
Funkcionális név – Tortilla
Értékelések
Még nincsenek értékelések.