Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Márka: Dr. Oetker
- Egység (specifikus): Gramm
- Számszerű méret: 10
- Funkcionális név: Habfixáló
- Polcmagasság: 95
- Polcszélesség: 65
- Polcmélység: 5
- Bruttó tömeg: 10
- Magasság: 95
- Szélesség: 65
- Mélység: 5
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. Gyártóüzem: 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
- Habfixálópor 200 ml folyékony tejszínhez. 1. 200 ml hűtőben lehűtött tejszínt kevés porcukorral (vanillincukorral) kissé felverünk. 2. Ezután óvatosan hozzáadjuk a tasak tartalmát. 3. A habverést addig folytatjuk, amíg a hab a kívánt szilárdságot eléri. 4. Ezután a felvert tejszínhabot a szokásos módon használjuk fel. Tipp Ha a tortalapot töltés előtt megszórjuk habfixálóval, nem ázik át olyan gyorsan krémektől vagy zseléktől.
- Száraz, hűvös helyen tartandó!
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. Gyártóüzem: 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. Gyártóüzem: 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
- Habfixáló
- Gyártóüzem: 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
- Dr. Oetker
- Tejszínhab állagának javítására
- 10
- g
- Cukor
- Sűrítő anyag (dikeményítő-foszfát (E 1412))
- Csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok (E 341))
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.