Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
- Tojás: Tartalmazhat
- Tej: Tartalmaz
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Zacskó
- Márka: Dr. Oetker
- Egység (specifikus): Gramm
- Számszerű méret: 225
- Funkcionális név: Krémpor
- Variáns: Házi Krémes
- Polcmagasság: 210
- Polcszélesség: 140
- Polcmélység: 22
- Bruttó tömeg: 235
- Magasság: 210
- Szélesség: 140
- Mélység: 22
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
- Száraz, hűvös helyen tartandó!
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
- A Dr. Oetker Házi krémes krémporral régi hagyományokat idéző házi ízeket készíthetünk anélkül, hogy órákig a konyhában kellene szorgoskodnunk. Elkészítése egyszerű, hideg tejjel felverve máris kész a krémes finomság!
- További hozzávaló: ✓ 800 ml hideg tej Elkészítés receptjavaslattal: Házi krémes Hozzávalók: 1 tasak Dr. Oetker Házi Krémes krémpor, 800 ml hideg tej, 1 csomag Dr. Oetker Leveles tészta. 1. A szobahőmérsékletű leveles tésztát kitekerjük a csomagolásból, a hosszanti oldala mentén két egyforma részre vágjuk és mindkét lapot 25×30 cm-re nyújtjuk. A lapokat tepsibe helyezzük, több helyen megbökdössük és a csomagoláson szereplő leírás szerint megsütjük. A 800 ml hideg tejet egy magasfalú keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a Dr. Oetker Házi Krémes krémport és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd magas fokozaton minimum 3 percig habosra keverjük. 2. Az egyik megsült tésztalapot egy tálcára fektetjük és sütőkeretet helyezünk köré (helyette magas falú tepsit is használhatunk). A krémet a tésztán egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk. 3. A másik tésztalapot 12 egyforma darabra vágjuk, majd a krém tetejére helyezzük. Tálalásig (min. 1 órára) hűtőszekrénybe helyezzük. Ízlés szerint porcukorral meghintve kínáljuk. Tipp • Az elkészített krémet sütés nélküli süteményekhez is felhasználhatjuk. Pl. babapiskótával is rétegezhetjük. • Francia krémes készítéséhez a krémre hideg tejszínből (300 ml) felvert tejszínhabot rétegezhetünk. • A krém kitűnő tölteléke lehet képviselőfánknak vagy profiterolnak.
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
- Házi krémes. Krémpor
- 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
- Dr. Oetker
- 12 szelet krémes elkészítéséhez
- Főzés nélkül
- 3 perc alatt kész!
- 225
- g
- Cukor
- Módosított keményítő
- Dextróz
- Sűrítőanyag (karragén)
- Stabilizátorok (difoszfátok, nátrium-foszfátok)
- Aromák (tejet tartalmaz)
- Színezék (karotinok)
- Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER)
- www.oetker.hu
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
- Energia:: 508 kJ
- Zsír:: 1,2 g
- amelyből telített zsírsavak:: 0,8 g
- Szénhidrát:: 25 g
- amelyből cukrok:: 20 g
- Fehérje:: 2,7 g
- Só:: 0,34 g
- Energia (kJ): 0.0
- Energia (kcal): 0.0
- Zsír (g): 0.0
- ebből telített zsírsavak (g): 0.0
- Szénhidrát (g): 0.0
- ebből cukor (g): 0.0
- Fehérje (g): 0.0
- Só (g): 0.0
Értékelések
Még nincsenek értékelések.