Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Márka: Dr. Oetker
- Egység (specifikus): Gramm
- Számszerű méret: 20
- Funkcionális név: Expressz zselatin fix
- Variáns: Instant
- Polcmagasság: 140
- Polcszélesség: 105
- Polcmélység: 11
- Bruttó tömeg: 23
- Magasság: 140
- Szélesség: 105
- Mélység: 11
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
- 1 tasak Expressz Zselatin fix megfelel ½ tasak (5 g) őrölt zselatinnak, ill. kb. 3 db lapzselatinnak.
- Száraz, hűvös helyen tartandó!
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
- A Dr. Oetker Expressz Zselatin fix-szel most még könnyebben elkészítheti kedvenc tortáit, krémeit. Hiszen az Expressz Zselatin fixet nem szükséges felmelegíteni: elég csak a krémhez keverni és máris kész!
- Felhasználási javaslat: Joghurtos krémhez: 200 ml tejszín, 125 ml joghurt, 50 g porcukor. Túrós krémhez: 125 ml tejszín, 250 g túró (áttört), reszelt citromhéj, 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor, 70 g porcukor. Mascarpone krémhez: 200 ml tejszín, 250 g mascarpone sajt, 70 g porcukor. 1. A folyékony tejszínt konyhai robotgéppel rövid ideig verjük. 2. Az Expressz Zselatin fixet állandó keverés mellett a tejszínhez adjuk és tovább verjük a kívánt állag eléréséig. 3. Végül hozzáadjuk a cukrot és a receptjavaslatban megadott többi hozzávalót. 4. Az elkészült krémet, ill. tortát kb. 3 órára hűtőszekrénybe tesszük.
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
- Expressz zselatin fix por
- 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
- Dr. Oetker
- Melegítés nélkül, egyszerűen a krémhez keverni és kész!
- 20
- g
- 66% oligofruktóz
- 33% zselatin
- Nedvesítőszer: glicerin, etilalkohol
- 06-80-638-537 (OET-KER)
- www.oetker.hu
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.