Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Dr. Oetker Somlói galuska süteménypor 215 g

1.599 Ft
7437 Ft / KG
Add to Wishlist
3 db készleten

Kosárba teszem

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Allergiával kapcsolatos információk
  • Tojás: Tartalmazhat
  • Tej: Tartalmaz
  • Diófélék: Tartalmazhat
  • Búza: Tartalmaz
Tárolási típus
  • Típus: Szobahőmérsékletű
Csomagolási típus
  • Típus: Doboz
Szabványosított márka
  • Márka: Dr. Oetker
Egység (specifikusan)
  • Egység (specifikus): Gramm
Méretek
  • Polcmagasság: 210
  • Polcszélesség: 145
  • Polcmélység: 50
Súly
    Bruttó tömeg: 300
Számszerű méret
    Számszerű méret: 215
Egység értékesítés
  • Magasság: 210
  • Szélesség: 145
  • Mélység: 50
Terméknév felosztás
  • Funkcionális név: Süteménypor
  • Variáns: Somlói galuska
Memó
  • Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
  • Minőségét megőrzi a zárófedélen jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó.
  • Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
  • Ínycsiklandó receptek: Dr. Oetker sütnijó!
  • További hozzávalók: Tésztához: – 1 db tojás (M-es) – 25 ml víz Csokoládés krémpudingporhoz: – 400 ml hideg tej Tejszínízű habporhoz: – 100 ml hideg tej Alsó és felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve) Légkeveréses sütés: kb. 160°C (előmelegítve) Sütési idő: kb. 12-15 perc Kérjük vegye figyelembe a saját sütője tulajdonságait! Előkészítés: A papírformát az előírásnak megfelelően összehajtjuk. A sütőt előmelegítjük. Tészta elkészítése: A tasak tartalmát egy magas falú keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást és a vizet. Konyhai robotgéppel (habverő) kezdetben alacsony, majd kb. 3 percig a legmagasabb fokozaton sima állagú tésztává dolgozzuk. A tésztát a papír sütőformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk, majd a sütő közepében elhelyezett rácsra tesszük, és a süteményt megsütjük. A nyers tészta fogyasztásra nem alkalmas, alapos hőkezelés szükséges! Sütés után a sütőformát tegyük egy süteményrácsra és hagyjuk hűlni a tésztát. Miután teljes kihűlt, egy kés segítségével körbevágjuk a süteményt, majd tetszőleges darabokra vágjuk. A darabok eltávolításához egy kés segítségével lazítsuk fel a sütemény alját. Tejszínízű hab: A kimért tejet egy magas falú keverőtálba öntjük, majd hozzáadjuk a habport. Konyhai robotgéppel (habverő) kezdetben alacsony, majd a legmagasabb fokozaton további kb. 3 perc alatt kemény habbá verjük. Csokoládés krémpuding: A tejet egy magas falú keverőtálba öntjük, majd hozzáadjuk a krémport. Kézi habverővel kb. 2 perc alatt csomómentesre keverjük. Somlói galuska összeállítása: A krémpudingot, a süteménydarabokat és a hab kb. felét 4 desszertes pohárban felváltva, rétegezve elosztjuk, végül a tetejét a maradék habbal díszítjük. Az elkészített somlói galuskát tálalásig a hűtőszekrényben tároljuk. Tipp: Tetszés szerint elkészíthetjük 50 g őrölt dióval és 30 g rumba áztatott mazsolával, amelyeket a rétegek közé szórhatunk.
  • Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
  • Süteménypor Somlói galuska készítéshez
  • 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha
  • A termékből 500 ml tej (1,5% zsírtartalmú), 1 tojás (M-es) és 25 ml víz hozzáadásával 4 adag készíthető. Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
Márka
  • Dr. Oetker
Doboz tartalma
  • 100 g Süteménypor
  • 85 g Csokoládés krémpudingpor
  • 30 g Tejszínízű habpor
  • 1 db papír sütőforma
Kiszerelés
  • 215
Egység (szabadon)
  • g
Összetevők
  • Cukor
  • Búzaliszt
  • Búzakeményítő
  • Módosított keményítő
  • Glükózszirup
  • Zsírszegény kakaópor
  • Emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsavészterei – (zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, nátrium-foszfátok)
  • Pálmaolaj
  • 1,1% csokoládépor (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, természetes aroma)
  • Térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium- karbonátok)
  • Stabilizátor (difoszfátok)
  • Sovány tejpor
  • Tejfehérje (tejcukrot tartalmaz)
  • Aroma (tejet tartalmaz)
  • Természetes aromák
Telefonos elérhetőség
  • Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER)
Webcím
  • www.oetker.hu
Cég neve
  • Dr. Oetker Kft.
Tápanyagok
  • Energia:: 632 kJ
  • Zsír:: 3,4 g
  • amelyből telített zsírsavak:: 2,3 g
  • Szénhidrát:: 26 g
  • amelyből cukrok:: 15 g
  • Fehérje:: 3,7 g
  • Só:: 0,50 g
Számított tápanyagértékek
  • Energia (kJ): 0.0
  • Energia (kcal): 0.0
  • Zsír (g): 0.0
  • ebből telített zsírsavak (g): 0.0
  • Szénhidrát (g): 0.0
  • ebből cukor (g): 0.0
  • Fehérje (g): 0.0
  • Só (g): 0.0

További információk

Tömeg 220 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek