Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Dr. Oetker sütőpor 12 g

129 Ft
10749 Ft / kg
Add to Wishlist
30 db készleten

Kosárba teszem

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Tárolási típus
  • Típus: Szobahőmérsékletű
Szabványosított márka
  • Márka: Dr. Oetker
Egység (specifikusan)
  • Egység (specifikus): Gramm
Méretek
  • Polcmagasság: 95
  • Polcszélesség: 65
  • Polcmélység: 5
Súly
    Bruttó tömeg: 5
Számszerű méret
    Számszerű méret: 12
Egység értékesítés
  • Magasság: 95
  • Szélesség: 65
  • Mélység: 5
Terméknév felosztás
    Funkcionális név: Sütőpor
Memó
  • Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. www.oetker.hu
  • 400 g liszthez ajánljuk.
  • Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
  • Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. www.oetker.hu
  • A termék ára egy darabra vonatkozik, a design véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
  • Cukormázas csillagok Hozzávalók: 500 g búzaliszt, 2 csapott tk. Dr. Oetker Sütőpor, 100 g őrölt dió, 50 g őrölt mogyoró, 200 g porcukor, 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor, 2 db tojás (M-es), 2 ek. tej, 2 tk. mandula aroma, 250 g margarin. Díszítés: 100 g porcukor, 1 tasak Dr. Oetker Habfixáló, 2-3 teáskanál víz, Dr. Oetker Tortadara színes. A hozzávalókat konyhai robotgéppel (dagasztó spirál) összedolgozzuk, majd lisztezett felületen 5 mm vékonyra nyújtjuk. A tésztát csillagformával kiszaggatjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd megsütjük. Alsó és felső sütés: kb. 200℃ (előmelegítve) Sütési idő: kb. 10-12 perc A cukormázat elkészítjük és a kihűlt csillagokat bevonjuk, majd tortadarával díszítjük. Szívecskés sütemény Hozzávalók: Rózsaszín tészta: 200 g búzaliszt, 2 tk. Dr. Oetker Sütőpor, 2 db tojás (M-es), 100 g cukor, 100 g lágy margarin, 2 ek. tej, piros ételszínezék. Sárga tészta: 300 g búzaliszt, 3 tk. Dr. Oetker Sütőpor, 3 db tojás (M-es), 150 g cukor, 200 g lágy margarin, 3 ek. tej, 1 tasak Dr. Oetker Finesse Reszelt Citromhéj. Rózsaszín tészta: A hozzávalókat konyhai robotgéppel (habverő) a legmagasabb fokozaton kb. 3 perc alatt habosra keverjük. A tésztát a zsiradékkal kikent sütőformába (kb. 11 x 25 cm) simítjuk és kb. 35-40 perc alatt megsütjük. A kihűlt tésztát szeletekre vágjuk és kb. 5 cm-es kiszúróval kiszaggatjuk. Sárga tészta: A hozzávalókat konyhai robotgéppel (habverő) a legmagasabb fokozaton kb. 3 perc alatt habosra keverjük. A tésztát habzsákba töltjük, a sütőforma hosszanti és rövid oldala mentén egy-egy „csík” tésztát nyomunk a formába. A kiszúrt szíveket a „tésztacsíkok” közé állítjuk, majd a maradék tésztát a formában egyenletesen elosztjuk és a tetejét óvatosan elsimítjuk. A formát a sütő alsó harmadában lévő rácsra tesszük és a süteményt megsütjük. Tetszés szerint díszítjük. Alsó és felső sütés: kb. 180℃ (előmelegítve) Sütési idő: kb. 55-60 perc Jaffa szelet Hozzávalók: 4 db tojás (M-es), 75 g porcukor, 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor, 1 kezeletlen narancs reszelt héja, 100 g búzaliszt, 1/2 csapott tk. Dr. Oetker Sütőpor, 3 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű, 1 l narancslé, 120 g cukor, 2 tasak Dr. Oetker Tortabevonó ét, 600 ml hideg habtejszín, 3 tasak Dr. Oetker Habfixáló, 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor, 250 g háztartási keksz (négyszögletes). A tepsit (40 x 30 cm) sütőpapírral kibéleljük. A tojásokat konyhai robotgéppel (habverő) habosra keverjük. Hozzáadjuk a cukrot és a vanillincukrot, narancshéjat és még 2 percig habosítjuk, majd a lisztet a sütőporral elkeverjük és a masszához adjuk. Tepsibe öntjük és megsütjük. Alsó és felső sütés: kb. 180℃ (előmelegítve) Sütési idő: kb. 8-10 perc A pudingokat 1 l narancslével és cukorral felfőzzük. A tésztán elosztjuk, majd hűlni hagyjuk. A tortabevonót felolvasztjuk. A tejszínt a habfixálóval és a vanillincukorral kemény habbá verjük, majd a kihűlt pudingon elosztjuk. A kekszet a tejszínrétegre helyezzük, és a keksz tetejét a felolvasztott mázzal bevonjuk. Tipp: Narancsgerezdekkel díszíthetjük. Puzzle süti Hozzávalók: 250 g búzaliszt, 1 csapott tk. Dr. Oetker Sütőpor, 150 g porcukor, 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor, 1 db tojás (M-es), 75 g margarin, 50 g földimogyoró, 1 tk. tej. Kakaós maszszához: 1 ek. Dr. Oetker Holland kakaó sütéshez, 1 tk. cukor, 1 tk. tej. A tepsit sütőpapírral béleljük, a sütőt előmelegítjük. A hozzávalókat a kakaós massza kivételével egy keverőtálba tesszük és konyhai robotgéppel (dagasztó spirál) tésztává dolgozzuk. A tészta egyikfeléhez hozzágyúrjuk a kakaós masszát. Mindkét tésztát külön-külön vékonyra nyújtjuk és különböző méretű motívumokat szúrunk ki. Tetszés szerinti puzzle kekszet készítünk. A tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a süteményt megsütjük. Alsó és felső sütés: kb. 180℃ (előmelegítve) Sütési idő: kb. 10-12 perc A süteményt sütőrácsra téve hagyjuk hűlni. Gofri kb. 8 darabhoz Hozzávalók: 175 g margarin, 175 g porcukor, 1 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor, 4 db tojás (M-es), 250 g búzaliszt, 1 púpozott tk. Dr. Oetker Sütőpor, 1 pohár 20 %-os tejföl (150 g). A sütéshez előkészítjük a gofrisütőt, legmagasabb fokozatra előmelegítjük. A margarint, a cukrot és a bourbon vaníliás cukrot keverőtálban, konyhai robotgéppel (habverő) selymesre keverjük. A tojásokat kb. 1/2 percig a legmagasabb fokozaton belekeverjük. A lisztet a sütőporral összekeverjük és felváltva a tejföllel két adagban közepes fokozaton belekeverjük. A gofrisütőt viszszakapcsoljuk közepes hőmérsékletre és beolajozzuk. A sütőbe darabonként 2 púpos evőkanál tésztát kanalazunk. A gofrit aranybarnára sütjük és rácson hagyjuk kihűlni. Tipp: Kompóttal, pudinggal, fagylalttal vagy tejszínhabbal tálaljuk. Diós torta Hozzávalók: 6 db tojás (M-es), csipet só, 1 kk. Dr. Oetker Sütőpor, 4 ek. búzaliszt, 4 ek. darált dió, 120 g cukor, 1 tasak Dr. Oetker Eredeti Pudingpor vaníliaízű, 1 ek. Dr. Oetker Étkezési keményítő, 50 g cukor, 600 ml tej, 100 g lágy margarin, 50 g porcukor, 200 g őrölt dió. A sütőt előmelegítjük, a tortaformát (kb. 26 cm Ø) sütőpapírral béleljük. A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjéket egy csipet sóval konyhai robotgéppel (habverő) kis ideig verjük, majd hozzáadjuk a cukrot és kemény habbá verjük. Alacsony fokozaton keverve hozzáadjuk, a tojássárgákat és a sütőporral, dióval elkevert lisztet is. A formába öntjük és megsütjük. Alsó és felső sütés: kb. 180℃ (előmelegítve) Sütési idő: kb. 25-30 perc A pudinggal, keményítővel, cukorral és a tejjel sűrű pudingot főzünk, majd hűlni hagyjuk. A kihűlt piskótát 3 lapra vágjuk. A margarínt a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt pudingot és a diót, majd ismét átkeverjük. A lapokat betöltjük, a maradék krémmel a tortát is bevonjuk. Díszítjük és hűtőszekrénybe tesszük.
  • Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. www.oetker.hu
  • 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Márka
  • Dr. Oetker
Jellemzők
  • Recepttel
Kiszerelés
  • 12
Egység (szabadon)
  • g
Összetevők
  • Térfogatnövelő szerek (difoszfátok (E 450), nátrium-karbonátok (E 500))
  • Keményítő
Webcím
  • www.oetker.hu
Cég neve
  • Dr. Oetker Kft.

További információk

Tömeg 13 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Termék kép
COOP ÉDES-SAVANYÚ MÁRTÁS 360G

COOP NAPRAFORGÓ ÉTOLAJ 1L

920 Ft 920 Ft

COOP BOLOGNAI MÁRTÁS 360G

640 Ft 640 Ft

COOP FINOMLISZT BL-55 1KG

240 Ft 240 Ft

COOP MILÁNÓI MÁRTÁS 360G

630 Ft 630 Ft

VÖRÖSHAGYMA I.O. 1KG

440 Ft 440 Ft

COOP UHT TEJ 2.8% KUPAKOS 1L

440 Ft 440 Ft

COOP CSEMEGE PÁROSKOLBÁSZ 200G

960 Ft 960 Ft

MÁRTON SAJT TRAPPISTA SAJT ZSÍROS FELEZETT 600G (DARAB ÁR!)

2899 Ft 2899 Ft

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek