Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Csomag
- Márka: Dr. Oetker
- Egység (specifikus): Gramm
- Polcmagasság: 120
- Polcszélesség: 65
- Polcmélység: 14
- Bruttó tömeg: 35
- Egységek száma: 4
- Számszerű méret: 8
- Magasság: 120
- Szélesség: 65
- Mélység: 14
- Funkcionális név: Vanillincukor
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
- Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
- Márványos mascarpone torta Hozzávalók: 300 g mézes keksz, 125 g margarin, 4 tasak Dr. Oetker Expressz Zselatin fix, 400 ml hideg habtejszín, 500 g mascarpone, 500 g zsírszegény túró, 200 g porcukor, 4 ek. méz, 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor, 1 tk. őrölt fahéj, 350 g lecsepegtetett meggybefőtt, 100 ml meggylé. A tortaforma (kb. 26 cm ø) alját sütőpapírral kibéleljük. A kekszet apróra törjük. A morzsát és a felolvasztott margarint evőkanállal eldolgozzuk és a sütőformában egyenletesen elosztjuk. A kanállal megnyomkodjuk, majd hűtőszekrénybe helyezzük. A befőttet a meggylével és egy tasak zselatin fixszel elkeverjük. A tejszínt a 3 tasak zselatin fixszel a tasakon lévő használati utasítás alapján kemény habbá verjük. A mascarponét, a túrót, a cukrot, a mézet és a fahéjat összekeverjük, és hozzáforgatjuk a tejszínhabot. A tésztán a krém 2/3 részét egyenletesen elsimítjuk, majd a meggyet a krémre rétegezzük, egy villa segítségével a gyümölcsöt a krémbe forgatjuk. A maradék krémet a tetején elsimítjuk. Kb. 3 órára hűtőszekrénybe helyezzük. Tipp: Tetszés szerint dekorálhatjuk.
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
- Vanillincukor
- 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
- Dr. Oetker
- Recepttel
- Családi csomag
- Kedvező ár!
- 8
- g
- Cukor
- Aroma (vanillin)
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.