Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Csomag
- Márka: Dr. Oetker
- Egység (specifikus): Gramm
- Polcmagasság: 120
- Polcszélesség: 65
- Polcmélység: 15
- Bruttó tömeg: 35
- Egységek száma: 4
- Számszerű méret: 8
- Magasság: 120
- Szélesség: 65
- Mélység: 15
- Funkcionális név: Vanillincukor
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
- 500 g liszthez vagy 500 ml folyadékhoz.
- Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
- Amerikai fánk kb. 30 darabhoz Hozzávalók: 500 g búzaliszt, 200 ml tej, 100 g margarin, 1 tasak Dr. Oetker Instant Élesztő, 100 g cukor, 2 tasak Dr. Oetker Vanillincukor, 2 db tojás (M-es), 1 tasak Dr. Oetker Finesse Reszelt citromhéj, csipet só. A tepsit (40 x 30 cm) sütőpapírral béleljük, a sütőt előmelegítjük, A tejet felmelegítjük és felolvasztjuk benne a margarint. A lisztet az élesztővel keverőtálban alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. Az egészet konyhai robotgéppel (dagasztó spirál) röviden alacsony, majd legmagasabb fokozaton kb. 5 perc alatt sima tésztává dagasztjuk. A tésztát letakarva meleg helyen kelesztjük kb. 45-50 percig. A megkelt tésztát lisztezett felületen kb. 1,5-2 cm vastagságúra nyújtjuk, egy kb. 6 cm átmérőjű formával kiszaggatjuk, majd egy kisebb, kb. 1 cm átmérőjű formával a közepét mindegyiknek kiszúrjuk. A fánkokat a tepsibe helyezzük, a sütő középső részébe toljuk és megsütjük. Alsó-felső sütés: kb. 185°C (előmelegítve). Sütési idő: kb. 13-15 perc. Tipp: Tetszés szerint cukormázzal, csokival vagy szórócukorral díszítjük.
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
- 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
- Dr. Oetker
- Recepttel
- Családi csomag
- Kedvező ár!
- 8
- g
- Cukor
- Aroma (vanillin)
- www.oetkernyeremeny.hu
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.