Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Árpa: Tartalmaz
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Fém(italos)doboz/konzervdoboz
- Márka: Dreher
- Egység (specifikus): Liter
- Típus: Sör
- Fém(italos)doboz/konzervdoboz: 41 – Alumínium
- Polcmagasság: 170
- Polcszélesség: 65
- Polcmélység: 65
- Bruttó tömeg: 525
- Számszerű méret: 0.5
- Alkoholtartalom: 4.0
- Magasság: 170
- Szélesség: 65
- Mélység: 65
- Funkcionális név: Világos sör és meggy ízű ital keveréke
- Variáns: Meggy
- Az opálosság és az esetleges üledékképződés a gyümölcslé jellegéből adódik! IBU 16
- Dreher Sörgyárak Zrt. 1106 Budapest, Dreher Antal út 3. Vevőszolgálat: 06-80/373-437 www.dreher.hu
- Minőségét megőrzi (nap/hónap/év) a doboz alján jelzett időpontig. Hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó!
- www.visszavalthato.hu
- Dreher Sörgyárak Zrt. 1106 Budapest, Dreher Antal út 3. Vevőszolgálat: 06-80/373-437 www.dreher.hu
- Egy karakteres lager sör és meggyes íz ellenállhatatlan párosítása. Ideális választás mindazoknak, akik bolondulnak a gyümölcsös ízű különlegességekért és még több izgalomra vágynak a mindennapokban.
- Dreher – Annyi a világ, amennyit beletöltesz
- www.alkohol.info.hu
- 1106 Budapest, Dreher Antal út 3.
- Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
- Dreher
- 2-féle komlóval
- 0,5
- l
- Világos sör (víz, árpamaláta, komló és komlókivonat)
- Víz
- Cukor
- Meggy ízű ital (víz, cukor, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, természetes aroma, színezék: fekete répa kivonat, 0,1% gyümölcslé meggy sűrítményből)
- alk. 4,0% (V/V)
- Vevőszolgálat: 06-80/373-437
- www.dreher.hu
- Dreher Sörgyárak Zrt.
- Energiatartalom: 219 kJ/53 kcal (2,6%*)
- Összes zsír: 0 g (0%*)
- Ebből telített zsírsavak: 0 g (0%*)
- Szénhidrát: 6,8 g (2,6%*)
- Ebből cukrok: 4,9 g (5,4%*)
- Fehérje: 0,5 g (1%*)
- Só: 0 g (0%*)
- Energia (kJ): 219.0
- Energia (kcal): 53.0
- Zsír (g): 0.0
- ebből telített zsírsavak (g): 0.0
- Szénhidrát (g): 6.8
- ebből cukor (g): 4.9
- Fehérje (g): 0.5
- Só (g): 0.0
Értékelések
Még nincsenek értékelések.