Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

“Egy pillanat alatt tanulok!” – tizedes törtek, törtek oktató játék

4.600 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_GR0396
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_GR0396
quot;Egy pillanat alatt tanulok!quot; – tizedes törtek, törtekoktató játékAz bdquo;Egy pillanat alatt tanulokrdquo; egy csodálatos játék, amely fejleszti gyermeke memóriáját és felfogóképességét. Ezenkívül egyszerű, kellemes és szórakoztató módon tanítja meg a szorzótáblákat, mielőtt a kisgyermek észrevenné.A játék célja a lehető legtöbb kártya megszerzése. Az összes kártyát számokkal lefelé kell elosztani. Minden résztvevő kiválaszt két tetszőleges kártyát, és megfordítja. Ha felfedezett egy képet, amelyen egy törtlátható, és a másik képen az adott tört tizedes tört alakjáttalálta mindkét táblát elveszi. Ha azonban az eredménytábla nem egyezik, a játékos visszateszi ugyanoda. A játék akkor ér véget , amikor már nincs kártya az asztalon, és az nyer, aki a legtöbb kártyát szerezte.A készlet 40 db kártyát tartalmaz.Játékosok száma 2-4

Ajánlott életkor: 10+A gyermekek interperszonális készségei fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja, ha különböző játékokat játszanak szeretteivel.

A tábla-, kártya- és egyéb játékok fejlesztik az intelligenciát, azt a képességet, hogy hatékonyan beszéljünk, és közöljük szándékainkat másokkal. Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek szüleikkel.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek