Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Egyensúlyozó 3D Tetris torony kártyákkal

2.600 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4967
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4967
Egyensúlyozó 3D Tetris torony kártyákkalA Tetris Tower 3D blokkok olyan építőkockák, amelyek teljesen új szintre emelik a szórakozást. Ez az innovatív ügyességi játék nem csak a képzelőerőt és az építkezési készségeket fejleszti, hanem érzelmek és kihívások végtelen adagját is kínálja minden korosztály számára.A klasszikus Tetris játék által ihletett egyedi dizájnnal ezek a blokkok lehetővé teszik egy torony építését, melynek célja a lehető legmagasabb torony elérése az egyensúly megtartása mellett. Minden blokkon speciális kivágások és kiemelkedések találhatók, amelyek lehetővé teszik a precíz elrendezést és a szerkezet stabilitásának megőrzését, amihez nem csak találékonyság, hanem ügyesség és türelem is szükséges.A játék rendkívül interaktív és lebilincselő, mivel a játékosoknak gondosan meg kell tervezniük lépéseiket, hogy elkerüljék a torony összedőlését. Minél magasabb a torony, annál nagyobb a kihívás, és annál nagyobb a móka a sikeres teljesítéssel. Ugyanakkor a blokkok különféle konfigurációinak lehetősége minden további játékot más és meglepetésekkel teli.A Tetris Tower 3D Kiegyensúlyozó Torony nem csak nagyszerű szórakozás barátokkal vagy családdal, hanem nagyszerű módja a felfogóképesség, a koncentráció és az együttműködési készségek fejlesztésének. Ez a játék tökéletes otthonra, bulikra, piknikre vagy nyaralásra, felejthetetlen, nevetéssel és örömmel teli pillanatokat teremtve.A játék célja a kockák elhelyezése az emelvényen úgy, hogy a torony ne dőljön egyik oldalára sem.

A platform stabil szerkezetének köszönhetően szilárd támogatást nyújt a mesteri rutinokhoz.A készlet tartalma:

– téglalap alakú platform,

– egyensúlyozó platform,

– 16 különböző színű és formájú blokk,

– 22 kártya.A játék méretei:

– egyensúlyozó platform kb. 16,5 cm x 7 cm x 1,7 cm

– mintatömb kb. 4,5 cm x 3 cm x 1,4 cmJátékszabályok:

Kétféleképpen lehet játszani: a játékosok az általuk választott blokkokat egy egyensúlyozó platformra helyezik, vagy nehezebb változatban elrendezik a blokkokat a kihúzott kártya utasításai szerint. Mindkét verzió rendkívül izgalmas, és sok izgalmat kínál majd!Előnyök:

– fejleszti a logikus gondolkodási készségeket: A Tetris Tower puzzle nemcsak szórakoztató, hanem kihívást is jelent gyermeke számára. A blokkok háromdimenziós térben való elrendezése fejleszti a logikus gondolkodást és a problémamegoldó képességet.

– erősíti a kézi készségeket: A kockák manipulálásával gyermeke fejleszti manuális készségeit és szem-kéz koordinációját.

– kreativitás támogatása: A gyerekeknek korlátlan lehetőségük van a blokkokat különféle figurákba rendezni, ami serkenti képzelőerejüket és kreativitásukat.A Tetris Tower puzzle nagyszerű módja annak, hogy együtt töltsünk időt, miközben fejlesztjük minden résztvevő készségeit.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek