Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Elektronikus memóriajáték kétféle játékmóddal

4.900 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_GR0628
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_GR0628
Elektronikus memóriajáték kétféle játékmóddalEz az elektronikus memóriajátk egy fantasztikus játék, amely segít gyakorolni a memóriánkat és a koncentrációnkat. Játszhatunk egyedül vagy másokkal, versenyt szervezve a memorizálás bajnokává.

A konzol érdekes, modern megjelenése a fiatalabb játékosokat is játékra ösztönzi. Kész? Szóval tessék!A játéknak két játékmódja van, amelyek a konzol bal oldalán található csúszkával állíthatók be. A mód kiválasztása után indítsa el a játékot a jobb oldali gomb megnyomásával.Játékmódok:

– 5 egymást követő elemmel kezdünk, és minden körrel még egy izzó mezőre kell emlékeznünk. Csak egy lehetőségünk van arra, hogy a munkát megfelelően elvégezzük. Ha sikerül, vidám dallamot fogunk hallani, és minden színben ragyog a konzol. Ha azonban hibázunk, veszteséges hangot fogunk hallani. Új játék indításához ismét meg kell nyomnunk a konzol jobb oldalán található gombot.

– A diódák egyenként világítanak, és az lesz a feladatunk, hogy megnyomjuk azt a világító gombot, amelyik utoljára világított. Eleinte könnyűnek tűnhet, de később komolyan át kell gondolnunk, hogy az adott gomb korábban világított-e, vagy esetleg csak világított? Ahogy eddig is, most is csak egy esélyünk van, úgyhogy kapcsolja be és gondolkodjon! Sok szerencsét.A játékmódtól függetlenül a játék sok órányi nagyszerű, izgalmas szórakozást biztosít. Hasznos lesz barátokkal való találkozáskor, családdal időt eltölteni, utazás közben vagy a váróteremben várakozni.Méretek: kb. 16 cm x 11 cm x 3 cmA készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek