Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Fából készült multifunkciós 6 az 1-ben társasjáték

8.300 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-ZDR.MM-006
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: ZDR.MM-006
Fából készült multifunkciós 6 az 1-ben társasjátékA fából készült játékkészlet 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára. A játék teljes egészében fából készült, így tartós és biztonságos gyermeke számára. A készlet egy nagy fa alapból és 2 db kétoldalas falapból áll. A játékot kettő-négy játékos játszhatja.

A játék során ezzel a készlettel fejleszti a kéz-szem koordinációt és a motoros készségeket. A játékok nem csak szórakoztatóak, de mindenekelőtt fejlesztik a képzelőerőt, megtanítják a jóslást és a döntéshozatalt. Fejlesztik a szociális és interperszonális készségeket.

A nagy alapon mindkét oldalon dáma található. Az a játékos nyer, aki először mozgatja az összes bábuját a csillag ellenkező oldalára.

Az első táblán az egyik oldalon a Kígyók és Létrák játék, a másikon a sakk, állatrajzokkal.

A Kígyók és létrák játékot kettő-négy játékos játszhatja. Ha egy játékos a létra alsó végén áll, a figuráit a létra fokai mentén mozgatja a tetejére, de ha a kígyó fején áll, akkor a kígyó farkán visszamegy a legalsó mezőre. Természetesen az nyer, aki először ér fel a csúcsra.

Állatrajzokkal ellátott sakkjáték, ezt a gyerekváltozatot 2 fő játszhatja. Mindenki a tábla másik oldalán lévő állatrajzokra helyezi a mancsát, majd egyik mezőről a másik szabad mezőre mozgatja a gyalogokat. Ha a mezőt az ellenfél gyalogja foglalja el, akkor elfogjuk az ellenfél gyalogját. A játék célja az ellenfél királyának elfogása. A királyt oroszlánként ismerik. Az a játékos nyer, aki sakk-mattot vág a királyhoz.

A másik táblán a LUDO játék van az egyik oldalon, a GO a másikon.

A Ludo játék állatos változata magában foglalja az összes darab áthelyezését a dobozokból a tollba. A játékot 2-4 játékos játszhatja. A játékot a legfiatalabb játékos kezdi a kocka dobásával. Ezután annyi mezőt mozgat a gyalog, ahány mező van a kockán. Az nyer, aki először az összes darabját a tollba helyezi.

A GO játék két játékos számára készült. A játék egy üres táblán kezdődik. A játékosok váltakozó fekete-fehér bábukat helyeznek el a vonalak metszéspontjában. A fekete bábukkal rendelkező játékos kezd. A táblára tett bábukat nem lehet mozgatni, de az ellenfél elkaphatja őket. A játék során egy vagy több bábu befogható úgy, hogy teljesen körülveszi őket, azaz kitölti a körülöttük lévő összes üres teret. Az a játékos nyer, aki az ellenfél táblájának nagy részét elfoglalja.Méretek:

– tábla kb 29 cm x 28 cm x 4 cm,

– játéktáblák kb 27 cm x 28 cm x 0,3 cm,

– kiszerelés kb 28,8 cm x 29,5 cm x 5 cm.Készlet tartalma:

– állvány,

– 2 db kétoldalas játéktábla,

– dáma 11 zöld, 11 piros, 11 sárga, 11 kék, 11 rózsaszín, 11 narancssárga,

– sakk- vagy kígyó- és létrajáték figurái 8 sárga és 8 piros,

– bábu Ludo játékok 4 piros, 4 sárga, 4 kék, 4 zöld,

– 2 dobókocka,

– bábuk 35 fekete és 35 fehér

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek