Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Forgó logikai társasjáték

2.900 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_GR0250
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_GR0250
Forgó logikai társasjátékLogikai társasjáték az egész család számára.

A játékos feladata, hogy egy sorban egy színű korongokat helyezzen el, és közben blokkolja az ellenfél mozgását.

Ez a tic-tac-toe játék egy kiterjedtebb változata.2-4 játékos játszhatja a játékot.A készlet tartalma:

– háromdimenziós tábla

– 70 korong

– egy zacskó a korongoknakHelyezze a táblát az asztalra, és helyezzen négy korongot a játékosok számára fejjel lefelé a tábla közepére. Minden játékos elveszi a játékosjelzőt, majd anélkül, hogy bárkinek megmutatná, maga elé teszi. Tegye az összes korongot (narancssárga, lila, zöld, sárga és vad) a zacskóba, és keverje össze őket.

A legidősebb játékos kezd, a kör az óramutató járásával megegyező irányban balra mozog.

Helyezzen egy korongot bárhová a táblán. Ez lehet az Ön színe vagy más játékosé. Rendezhetsz egy korongot a sorodban, vagy blokkolhatod az ellenfeledet. A játék addig folytatódik, amíg az egyik játékos meg nem tölti a sorát négy azonos színnel a korongja szerint.

Amikor kihúz egy quot;vadquot; feliratú korongot, ki kell választania a tábla szintjét, és el kell forgatnia. Fordulatonként (90 fokkal) csak a felső két szint egyikét tudja elfordítani, az óramutató járásával megegyezően és fordítva.

A játékosok legfeljebb három vad korongot használhatnak a négy mezőjükhöz, vagyis a győztesnek csak egy zsetonra van szüksége a színével együtt.

Az a játékos nyer, aki először tölti meg a sorát korongjaival. A sor lehet a játékos színeinek és vad jelzőinek kombinációja.

Mivel a színed el van rejtve a többi játékos elől, blöffölhetsz, ha egy zsetont helyezel egy másik játékos sorára, így összezavarod az ellenfeleidet. Ne feledje azonban, hogy véletlenül se segítsen túl sokat az ellenfélnek!Tábla mérete 25 x 25 x 3,5 cm

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek