Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Formabeillesztő színes angol ABC kirakó – 26 betű

1.900 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4751
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4751
Formabeillesztő színes angol ABC kirakó – 26 betűA színes betűkkel ellátott fatábla lehetővé teszi, hogy gyermeke játékon keresztül tanuljon.A táblán 26 színes nagy betű található, fogantyúkkal a könnyebb eltávolítás és behelyezés érdekében. Ezenkívül minden betűnek saját színe, képe és neve van angolul.Remek ötlet, ha először megszokja a betűk formáit és a táblán lévő űrlapokhoz illeszti őket. A gyerekek sokkal gyorsabban sajátítják el a tudást szórakozás közben, és ez a tábla játékra és tanulásra ösztönzi őket.A grafika és a színek nagyon vonzóak, így a tanulás tiszta öröm.A 26 nagy, színes, fogantyús betű lehetővé teszi a gyermek számára, hogy önállóan tanulja meg a betűket; a játékon keresztüli gyakorlás a legjobban megmarad a gyermek emlékezetében.A betűk fatáblán vannak elrendezve, különböző színekkel festve, ami nagyon vonzóvá teszi az egész puzzle-t és felkelti a gyermek figyelmét.Méretek:

– betűk: kb. 4,5 x 4,5 cm

– tábla 30 x 22,5 x 0,6 cmA készlet nagyszerű lesz az ábécé tanulásához és az angol szavak elsajátításához.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek