Leírás
Gyömbér shot – ital azoknak, akik támogatni kívánják egészségüket és vitalitásukat
A Gyömbér shot egy koncentrált ital azoknak, akik támogatni akarják immunitásukat, vitalitásukat és általános egészségüket. A készítmény 60%-ban gyömbérléből készül – ennek köszönhető az egyedülálló, csípős íz, amit különösen kedvelnek azok, akik betegek, vagy erősíteni szeretnék immunrendszerüket a hidegebb hónapokban, amikor mindenki köhög és tüsszög; azok is szívesen fogyasztják azonban, akik émelygéssel küzdenek. Az egyedülálló élményt tovább fokozza a savanykás citrom, ami a tökéletességig finomhangolja az ízeket.A teljes egyensúlyért a termékhez hozzáadott kókuszvíz és méz felelnek, amik édesebbé teszik a készítményt, a méz ráadásul a benne található, jótékony hatású anyagok miatt is nagy népszerűségnek örvend. Ennek a kombinációnak köszönhetően könnyedén elláthatod szervezetedet azokkal a kedvező hatású anyagokkal, amik támogatják az egészséget és az általános vitalitást. Ha a koncentráltabb ízeket szereted, a shotot magában is fogyaszthatod, de ha így túl erősnek találod, forró vízzel összekeverve tea helyett is ihatod, ami különösen a tél folyamán remek választás. Nyáron pedig, jéghideg vízzel összekeverve, frissítő italt készíthetsz. Jó ötlet lehet még jégkockatartóba önteni, lefagyasztani, majd kedvenc italaidhoz adni. Egészségedre!
A Gyömbér shot előnyei
- mindössze négy, természetes összetevőből készült
- gyömbért és citromlevet tartalmaz
- kókuszvízzel és mézzel a tökéletes ízhatásért
- támogatja az általános egészéget és a vitalitást
- praktikus shot formában
- egyedülálló íz
- fogyasztható magában, vagy forró vízzel keverve, tea helyett
- jéghideg vízzel keverve frissítő ital készíthető
A hidegen préselés
A hidegen préselés technológiáját zöldségeken és gyümölcsökön alkalmazzák, és eltér a hagyományos préseléstől. Hidraulikus prés használatával lassan és fokozatosan préselik az összetevőket, így, a forgó mozgást végző pengék alkalmazásával ellentétben, nem képződik hő. Mivel a hő elpusztítja az érzékeny enzimeket, tápanyagokat, valamint a természetes ízt és színt is módosítja, a préselés során nem ez a legjobb eljárás, pengék használatakor ráadásul a megmaradó rostok is belekerülnek az elkészült termékbe. A hidegen préselés az egyetlen olyan technológia, ami az összetevők teljes potenciálját kiaknázza, miközben minimális mennyiségű hulladék képződik. A lé nem rázódik össze, és nem éri hő, így minden tápanyag, ásványi anyag és enzim az elkészült termékben marad. A gyártás során nem használnak tartósítószert, így a végső készítményben kizárólag természetes összetevők találhatók meg.
Összetevők
Hidegen préselt gyömbérlé 60%, méz 20%, citromlé 12%, kókuszvíz 8%.
Felhasználási javaslat
Fogyaszd a nap bármely szakában, igényeid szerint.
Tápérték táblázat
Tápérték
1 adag (50 ml)
Energia
157 kJ / 38 kcal
Zsír
0,15 g
ebből telített zsírsavak
0 g
Szénhidrát
9,5 g
ebből cukor
9 g
Fehérje
0,2 g
Só
<0,01 g
Értékelések
Még nincsenek értékelések.