Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Glutént tartalmazó gabonafélék: Nem tartalmaz
- Tej: Tartalmazhat
- Szója: Tartalmazhat
- Kén-dioxid / Szulfitok: Tartalmazhat
- Származási ország: Magyarország
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Doboz
- Márka: Haas
- Adatnyelv: Magyar
- Leírás elsődleges nyelve: Magyar
- Egység (specifikus): Gramm
- Rendszer: Szabályzat (EU) No 1169/2011
- Polcmagasság: 204
- Polcszélesség: 161
- Polcmélység: 43
- Bruttó tömeg: 305
- Számszerű méret: 250
- Magasság: 204
- Szélesség: 161
- Mélység: 43
- Származási hely (szabadon kitölthető szövegmező): Származási ország: Magyarország
- Almárka: Natural
- Felhasználási javaslat: Sütéshez: a sütemények étkezési keményítővel különösen könnyűek és omlósak lesznek. Az étkezési keményítőt a liszttel alaposan keverje el és szitálja át. A sütemények, omlettek, metéltek, rétesek, piskóták és sütőporral készült tészták minőségének javításához a receptben megadott lisztmennyiség ¼-½-ét pótolja étkezési keményítővel. Főzéshez: az étkezési keményítővel történő sűrítés nagyon egyszerű és rendkívül egészséges, mivel nem rántással készül, így kevesebb zsiradék kerül az ételbe. Az étkezési keményítőt kevés hideg folyadékkal (vízzel, levessel) keverje tejsimára és állandó keverés közben adja a forró ételhez, majd egyszer forralja fel. Fontos: az étkezési keményítővel sűrített leveseket és mártásokat ne főzze hosszabb ideig, különben a keményítő hatása csökken.
- Száraz, hűvös helyen tárolandó.
- Ed.Haas Hungaria Kft. 9024 Győr Táncsics Mihály u. 19. www.haas.hu
- Tejszínes spárgakrémleves: Hozzávalók: 50 dkg spárga, 3 dkg liszt, 2 dkg Haas Natural Étkezési keményítő,, 5 dkg sütőmargarin, 2 dl tejszín, 1 fej vöröshagyma, 7 dl zöldségleves (leveskockából), só, fehérbors, petrezselyem Elkészítés: Hámozzuk meg vékonyan a spárgát, és vágjuk 2-3 centis darabokra. A hagymát tisztítsuk meg, vágjuk apróra. A margarinon pirítsuk meg a hagymát, majd dobjuk rá a feldarabolt spárgát, az aprított petrezselymet, és hintsük meg a liszttel összekevert Haas Natural Étkezési keményítővel. Öntsük fel a leveskockából készített alaplével, szükség szerint ízesítsük kevés sóval, fehérborssal. A spárga kb. 15 perc alatt megpuhul, turmixoljuk le, s tegyük vissza a tűzhelyre. Öntsük hozzá a tejszínt, és főzzük még néhány percig. Reszelt sajttal tálalhatjuk.
- Ed.Haas Hungaria Kft. 9024 Győr Táncsics Mihály u. 19.
- Étkezési keményítő
- 9024 Győr Táncsics Mihály u. 19.
- Haas
- Gluténmentes
- 250
- g
- Kukoricakeményítő
- www.haas.hu
- Ed.Haas Hungaria Kft.
- Energia : 1470 kJ/346 kcal
- Zsír : 0 g
- amelyből telített zsírsavak : 0 g
- Szénhidrát : 86 g
- amelyből cukrok: 0 g
- Fehérje : 0,5 g
- Só : 0 g
- Energia (kJ): 1,470.0
- Energia (kcal): 346.0
- Zsír (g): 0.0
- ebből telített zsírsavak (g): 0.0
- Szénhidrát (g): 86.0
- ebből cukor (g): 0.0
- Fehérje (g): 0.5
- Só (g): 0.0
Értékelések
Még nincsenek értékelések.