Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Glutént tartalmazó gabonafélék: Nem tartalmaz
- Tej: Tartalmazhat
- Kén-dioxid / Szulfitok: Tartalmazhat
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Zacskó
- Márka: Haas
- Egység (specifikus): Gramm
- Számszerű méret: 40
- Almárka: Natural
- Funkcionális név: Pudingpor
- Variáns: Vaníliaízű
- Polcmagasság: 140
- Polcszélesség: 105
- Polcmélység: 15
- Bruttó tömeg: 45
- Magasság: 140
- Szélesség: 105
- Mélység: 15
- Áthúzott kalász szimbólum – HU-016-001
- Ed. Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1. www.haas.hu
- Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát 5 dkg cukorral és fél liter tejből vagy laktózmentes tejből kb. 8 evőkanálnyival csomómentesre keverjük. A maradék tejet is hozzáadva, folyamatos kevergetés mellett az egészet felforraljuk. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, s hideg helyre tesszük. Miután kihűlt, a puding a formából kifordítható. A tasak tartalma 4 adag elkészítéséhez elegendő.
- Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a csomagolás hátoldalán jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tárolandó.
- Ed. Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1. www.haas.hu
- Gluténmentes diós-pudingos torta Hozzávalók a tésztához (20-24 cm-es tortaformához): 2 tojás, 15 dkg cukor, 10 dkg Haas Natural Étkezési keményítő, 5 dkg darált dió, fél tasak Haas Natural Sütőpor, fél citrom héja és leve, 5 ek víz. Hozzávalók a krémhez: 1 tasak Haas Natural Vaníliaízű pudingpor, 2,5 dl tej, 2 evőkanál cukor, 3 dl gyümölcslé vagy gyümölcspüré. Elkészítés: A tojásfehérjét kevés citromlével elkezdjük felverni kézi robotgéppel, közben folyamatosan hozzáadagoljuk a cukrot, majd hablapáttal belekeverjük a tojássárgáját, a vizet, a citrom héját és a levét, valamint a sütőporral és dióval elkevert keményítőt. Egy kapcsos sütőforma aljába sütőpapírt teszünk, belesimítjuk a masszát és 180 fokon 30 percig sütjük. Közben a pudingpor felével, a tejjel és a cukorral pudingot főzünk. A pudingpor másik felét 3 dl tetszőleges gyümölcslével vagy gyümölcspürével felfőzzük, hogy besűrűsödjön. Miközben hűl, kockára vágott gyümölcsdarabokat is forgathatunk bele. A kisült, kihűlt tésztát a kapcsos tortaformában hagyjuk, eltérítjük rajta a langyos, már dermedésnek indult pudingot, majd ha ez a réteg kezd megszilárdulni, akkor a gyümölcsös réteggel is hasonlóképpen járunk el.
- Vaníliaízű főzéssel készítendő pudingpor
- 9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1.
- Haas
- 8x Superbrands
- Laktózmentes
- Gluténmentes
- Természetes aroma, színezék
- 40
- g
- Kukoricakeményítő
- Természetes aroma
- Színezék (karotinok)
- www.haas.hu
- Ed. Haas Hungaria Kft.
- Energia: 1472 kJ / 346 kcal
- Zsír: 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
- Szénhidrát: 86 g
- amelyből cukrok: 0,1 g
- Fehérje: 0,5 g
- Só: 0 g
- Energia (kJ): 1,472.0
- Energia (kcal): 346.0
- Zsír (g): 0.1
- ebből telített zsírsavak (g): 0.1
- Szénhidrát (g): 86.0
- ebből cukor (g): 0.1
- Fehérje (g): 0.5
- Só (g): 0.0
Értékelések
Még nincsenek értékelések.