Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Tej: Tartalmazhat
- Kén-dioxid / Szulfitok: Tartalmazhat
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Zacskó
- Márka: Haas
- Egység (specifikus): Gramm
- Polcmagasság: 140
- Polcszélesség: 105
- Polcmélység: 10
- Bruttó tömeg: 30
- Számszerű méret: 25
- Magasság: 140
- Szélesség: 105
- Mélység: 10
- Almárka: Quittin
- Funkcionális név: Befőzőszer
- Variáns: Cukor Stop, zselésítő, lekvár készítéséhez
- Ed. Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja Pez-Haas út 1. Telefon: 96/513-440 www.haas.hu
- A Haas Quittin Cukor Stop zselésítő befőzőszer segítségével hozzáadott cukor nélkül is befőzhető a gyümölcs, a lekvár így is tartós lesz és besűrűsödik. Ha édesebb lekvárt szeretne, de nem kíván cukrot hozzáadni a gyümölcshöz, akkor bármilyen édesítőszer felhasználásával is elkészítheti lekvárját. A kész lekvár a gyümölcsből származó természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Befőzési útmutató: A tasak tartalma 1 kg gyümölcshöz elegendő, cukor hozzáadása nem szükséges. Amennyiben édesítőszerrel szeretné elkészíteni lekvárját, úgy 170 g Haas Glukonon édesítőszer granulátumot, vagy nyírfacukrot (xilit), vagy 10 ml folyékony édesítőszert számítson 1 kg gyümölcshöz. 1. A gyümölcsöt alaposan mossa meg, ha szükséges magozza ki, turmixolja vagy darálja le, majd ezután mérje meg. 2. A gyümölcspépbe jól keverje bele a zselésítőszert. 3. Állandó keverés közben forralja fel (magas hőfokon) a gyümölcsös-zselésítőszeres keveréket. 4a Amennyiben édesítőszer nélkül készül a lekvár: Forrástól számítva 5 percig főzze. 4b Amennyiben édesítőszerrel készül a lekvár: A forrásban lévő péphez adja hozzá az édesítőszert, keverje össze, majd újra forralja fel, és forrástól számítva 5 percig főzze. (Folyékony édesítőszer használata esetén nem szükséges az újraforralás.) 5. Az előre alaposan elmosott és lecsepegtetett üvegeket töltse peremig, és azonnal zárja le. Hasznos tanácsok: – A tökéletes végeredmény érdekében kizárólag ép és alaposan megtisztított gyümölcsöket használjon, emellett fokozottan ügyeljen a konyhai eszközök, befőttes üvegek és a tetők tisztaságára is. A megadott anyagmennyiségeket és a javasolt elkészítési időket feltétlenül tartsa be. – Amennyiben Ön lekvárját keményebbre szeretné készíteni, úgy egy citrom levét még adja a főzethez. Lédús és/vagy alacsony pektintartalmú gyümölcsök esetében (cseresznye, meggy, szőlő, szeder, őszibarack, dinnyefélék, narancs) 1 kg gyümölcshöz 2 tasak Haas Quittin zselésítő befőzőszert használjon fel.
- Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a tasak hátoldalán jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tárolandó!
- Ed. Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja Pez-Haas út 1. Telefon: 96/513-440 www.haas.hu
- A Haas Quittin Cukor Stop zselésítő befőzőszerrel az Ön lekvárja gyorsan elkészíthető, ezért kevésbé károsodik a gyümölcsök vitamintartalma, mint a hosszan tartó befőzési eljárások során. Lekvárja lágyan kenhető marad, élénk színét pedig tartósan megőrzi.
- Zselésítő befőzőszer hozzáadott cukor nélkül elkészíthető lekvárokhoz
- 9241 Jánossomorja Pez-Haas út 1.
- Haas
- 8x Superbrands
- Cukor Stop
- 1 kg gyümölcshöz
- Hozzáadott cukor nélkül is besűrűsödik
- Édesítőszerrel is elkészíthető
- 25
- g
- Maltodextrin
- Sűrítőanyag (pektinek)
- Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)
- Tartósítószer (szorbinsav)
- Teljes mértékben hidrogénezett növényi olaj (pálma)
- Telefon: 96/513-440
- www.haas.hu
- Ed. Haas Hungaria Kft.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.