Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Csomag
- Márka: Haribo
- Egység (specifikus): Gramm
- Rendszer: Szabályzat (EU) No 1169/2011
- Anyagjelzés: 5 – PP
- Polcmagasság: 163
- Polcszélesség: 117
- Polcmélység: 20
- Bruttó tömeg: 105
- Számszerű méret: 100
- Magasság: 163
- Szélesség: 117
- Mélység: 20
- Funkcionális név: Gumicukorka
- Variáns: Goldbären, gyümölcsízű
- Haribo Hungária Kft., H-8248 Nemesvámos, Szeder u. 5., Tel.: +36/88-520-500 www.haribo.com
- Minőségét megőrzi a csomagolás hátoldalán jelzett hónap végéig (hó/év). Hőtől és nedvességtől védve tárolandó.
- Haribo Hungária Kft., H-8248 Nemesvámos, Szeder u. 5., Tel.: +36/88-520-500 www.haribo.com
- A Goldbären-t mindenki ismeri – nem véletlenül. Hiszen ez az eredeti és összetéveszthetetlen gumicukorka 1922 óta okoz örömet kicsi és nagy, fiatalabb vagy idősebb rajongók számára. A hat színpompás medvécske – a legfinomabb gyümölcsízekben az ananásztól a citromig – olyan finomság, amelyet megosztani is öröm.
- Gyermek, felnőtt kedve jó, édes élet Haribo!
- H-8248 Nemesvámos, Szeder u. 5.
- Haribo
- mesterséges színezékektől mentes
- maci formájú, gyümölcsízű, gumicukor, hat színben
- 100
- g
- Glükózszirup
- Cukor
- Zselatin
- Dextróz
- Sűrítményből készült gyümölcslevek: alma, eper, málna, narancs, citrom, ananász
- Étkezési sav: citromsav
- Gyümölcs- és növényi sűrítmények: sáfrányos szeklice, spirulina, alma, bodzabogyó, narancs, fekete ribizli, kivi, citrom, arónia, mangó, passiógyümölcs, szőlő
- Aromák
- Bodzabogyó-kivonat
- Fényezőanyagok: fehér és sárga méhviasz, karnaubaviasz
- Tel.: +36/88-520-500
- www.haribo.com
- Haribo Hungária Kft.
- HARIBO
- gumicukor
- minőség
- Energia:: 1459 kJ/343 kcal
- Zsír:: <0,5 g
- amelyből telített zsírsavak:: 0,1 g
- Szénhidrát:: 77 g
- amelyből cukrok:: 46 g
- Fehérje:: 6,9 g
- Só:: 0,07 g
- Energia (kJ): 1,459.0
- Energia (kcal): 343.0
- Zsír (g): 0.5
- ebből telített zsírsavak (g): 0.1
- Szénhidrát (g): 77.0
- ebből cukor (g): 46.0
- Fehérje (g): 6.9
- Só (g): 0.1
Értékelések
Még nincsenek értékelések.