Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Zeller: Tartalmazhat
- Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
- Tojás: Tartalmazhat
- Tej: Tartalmazhat
- Mustár: Tartalmazhat
- Szezámmag: Tartalmazhat
- Szója: Tartalmazhat
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Zacskó
- Márka: Horváth Rozi
- Egység (specifikus): Gramm
- Számszerű méret: 16
- Funkcionális név: Fahéj
- Variáns: Szárított, őrölt
- Polcmagasság: 140
- Polcszélesség: 104
- Polcmélység: 10
- Magasság: 140
- Szélesség: 104
- Mélység: 10
- Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson Száraz helyen tartandó.
- Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, illetve új, izgalmas ízeket próbálhat ki. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok! További receptek a www.horvathrozi.hu oldalon.
- Kapcsolat: info@horvathrozi.hu
- A fahéj eredetileg Kínából és Ceylonból származik. Egyike a legrégebben ismert fűszereknek, már a bibliai időkben is használták illatszerként, füstölőként. Jellemző illatú, édeskés, csípős, kissé fanyar ízű. Az illatszeriparban kellemes illata miatt gyakran használják.
- A fahéj eredetileg Kínából és Ceylonból származik. Egyike a legrégebben ismert fűszereknek, már a bibliai időkben is használták illatszerként, füstölőként. Jellemző illatú, édeskés, csípős, kissé fanyar ízű. Az illatszeriparban kellemes illata miatt gyakran használják.
- Tradicionális ízeink újragondolva Fordított szilvatorta 1,5 óra Elkészítés: könnyű Költség: olcsó Hozzávalók: 175 g liszt, 1 ek porcukor, 1 ek tejföl, 1 csipet só, 75 g hideg vaj, 1 tojássárgája, 3 ek kristálycukor, fél kg szilva, 1 tk Horváth Rozi őrölt fahéj, 1 tk vaj. Elkészítése: A lisztet és a felkockázott vajat gyors mozdulatokkal összemorzsoljuk. Hozzáadjuk a porcukrot, a tejfölt, a sót és a tojássárgáját, néhány mozdulattal egynemű tésztát gyúrunk belőle. Fóliába csomagoljuk és legalább fél órát pihentetjük hűtőben. Közben a szilvákat megmossuk, kimagozzuk, a kisebbeket negyedeljük, a nagyobbakat nyolcadoljuk. Összeforgatjuk a kristálycukorral és a fahéjjal, majd egy kivajazott tortaforma aljára rakosgatjuk. Ráterítjük a kinyújtott tésztát, néhány helyen finoman megszurkáljuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 35 percig sütjük. Még forrón egy tányért teszünk rá, majd konyharuha segítségével kifordítjuk a formából. Tipp: Almával, körtével, birsalmával is készülhet, hideg vaníliasodóval is érdemes kipróbálni.
- Fahéj őrölt, szárított aromazáró csomagolásban
- Horváth Rozi
- Alapfűszer
- 16
- g
- Kapcsolat: info@horvathrozi.hu
Értékelések
Még nincsenek értékelések.