Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Tasak
- Márka: Horváth Rozi
- Egység (specifikus): Gramm
- Számszerű méret: 10
- Funkcionális név: Szegfűbors
- Variáns: Egész
- Polcmagasság: 140
- Polcszélesség: 104
- Polcmélység: 10
- Bruttó tömeg: 15
- Magasság: 140
- Szélesség: 104
- Mélység: 10
- Aromazáró csomagolásban
- Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
- Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.horvathrozi.hu info@horvathrozi.hu
- Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
- Tradicionális ízeink újragondolva Fűszeres, savanyított körte 30 p + 2 nap érlelés Elkészítés: könnyű Költség: átlagos Hozzávalók: 1 kg kemény húsú körte, 10 szem Horváth Rozi egész szegfűbors, 2 dl alma- vagy fehérborecet, 150 g cukor, 1 kiskanál só, 2 dl víz. Elkészítése: A körtéket megmossuk, meghámozzuk, majd negyedeljük és kivágjuk a magházát. Szorosan egy steril befőttes üvegbe rakosgatjuk. Az ecetet, a szegfűborsot, a cukrot, a vizet és a sót 5 percig forraljuk, majd a körtékre öntjük. Az üveget azonnal lezárjuk, majd száraz dunsztban hagyjuk kihűlni. Minimum két napig kell érlelni a körtéket, hogy jól átjárja a fűszeres lé. Főtt és sült húsokhoz, sajtokhoz kínáljuk. Tipp: A szegfűbors még intenzívebb ízű, ha felhasználás előtt egy mozsárban óvatosan megtörjük.
- Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
- Szegfűbors egész, szárított
- 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
- Horváth Rozi
- Különlegesség
- 10
- g
- info@horvathrozi.hu
- www.horvathrozi.hu
- Kotányi Hungária Kft.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.