Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Interaktív kocka piros színben

7.300 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4275RO
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4275RO
Interaktív baba kocka. A kocka méreteikb.12 cm x 12 cm x 15,5 cm. Piros színű.A játékot úgy tervezték meg, hogy felkeltse a gyermek érdeklődésétés fejlessze a készségeit a fejlődés különböző szakaszaiban.Minden oldalán különböző játékok várják a gyermeket. Labirinzus panel, óra panel, interaktív zongora panel, formabedobó panel, kormánykerék panel és egy nyíló ajtó.

Ha a kockát hosszabb ideig nem hazsnáljuk, az rövid, vidám dallammal hívja fel magára a figyelmet.Kocka méretei: kb.12 cm x 12 cm x 15,5 cm
Bedobóforma mérete: kb.3,5-4 cm (alaktól függően)A készlet tartalma:
– interaktív kocka
– 4 blokk (szív, csillag, háromszög, ovális)Ez a többfunkciós oktatójáték egyidejűleg fejleszti a kisgyermek képzeletét, kézi készségeit, valamint mozgáskoordinációját és motorikus készségeit.A játék során a gyermek megtanul logikusan gondolkodni, formákat és színeket felismerni, tárgyakat használni.
A fülnek kellemes zenei motívumok fejlesztik a hallást, a zenei képességeket és a képzelőerőt, támogatják a gyermek koncentrációját.A kedves, tanulságos szórakozás során a gyerkőc megtanulja felismerni a színeket, formákat, fejlődik asszociációs képessége.
Eredetileg és esztétikusan csomagolt játék, ajándéknak tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek