Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Interaktív zsiráfos csörgő

3.700 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA3087A
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA3087A
Interaktív zsiráfoscsörgőAz interaktív csörgő jelentősen eltér a hagyományos csörgőktől. Csörgés helyett kellemes dallamot fogunk hallani. A csörgőnek több játékmódja is van, aminek köszönhetően sokáig felkelti az érdeklődést.

I. mód: Indításkor vidám dallamok szólalnak meg. Zenejátszás közben, a csörgő rázásakor kaparászás, zörgés hangját halljuk. Az állat pocakja színváltás közben ragyog. Amikor a dal véget ér, a játék megrázásával újrakezdhetjük.

II. mód: a csörgő megrázásakor rövid hangokat hallunk, beleértve a madáréneket, a gyereknevetést vagy a rajzfilmekből ismert rugó hangját. Az állat pocakja világít, színe megváltozik.

III. mód: a játék ismét lejátssza a dallamot, ezúttal a játék megrázásakor a lejátszott dal több hangja szabadul fel. Itt is világít a csörgő.A játékmódok az állat pocakján található gombbal válthatók. A csörgő be- vagy kikapcsolásához nyomja a gombot néhány másodpercig. Ezenkívül a csörgő egyes elemeit puha gumi anyag veszi körül, így remekül használható rágókaként.

A csörgőt a kidolgozottság esztétikája, a kellemes színek és a forma jellemzi, amely lehetővé teszi, hogy a játékot akár az apró gyermekkezek is megfogják.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek