Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Kígyós oktató kirakó játék

11.100 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_GR0598
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_GR0598
Kígyós oktató kirakó játékFantasztikus oktató játék, melynek köszönhetően a gyermek edzi a logikus gondolkodás, a tervezés, az adatok felhasználása és az önálló problémamegoldás képességét.

A játék több nehézségi fokozattal rendelkezik, így könnyen hozzáigazítható a gyermek életkorához és képességeihez. A Kígyóval való közös játék remek ötlet a közös időtöltéshez, de a gyerek egyedül is tud játszani.Tartalma:

– tábla,

– 25 db kétoldalas kártya feladatokkal,

– 5 db fa,

– 34 db kétoldalas kocka – kígyóelemek,

– használati utasítás.Játékszabály:

Az elején választunk egy kártyát egy feladattal. 3 nehézségi szint közül választhat: könnyű (zöld), közepes (narancssárga) és nehéz (piros). A kiválasztott kártyát a tábla elé helyezzük, majd a kártya elrendezését tükrözzük a táblán. Könnyű és közepes szinten a limiterek elrendezésével csökkentjük a játékteret. Szétszedjük a fákat, a kígyó fejét és farkát, illetve a legnehezebb változatban a kígyó további elemeit is, amelyeket össze kell kötni.

Feladatunk, hogy a kígyó fejét és farkát egy egésszé kapcsoljuk össze. Választhatunk egyenes szakaszú, csavart és egymást keresztező tömlőszakaszú kockákat is. A dobókocka zöld és rózsaszín kígyóval megfordítható.

A játék során a kártyán feltüntetett elemek mozgatása vagy eltávolítása tilos. A színek keverése sem megengedett – a kígyónak teljesen zöldnek vagy rózsaszínnek kell lennie. Fontos! A feladat akkor tekinthető helyesen megoldottnak, ha a kígyót egy egésszé kapcsoljuk, és minden mezőt kockák vagy fák foglalnak el.

A problémák megoldásait a könyv 8-32. oldalán találjuk. Az utolsó két oldal üres, így kitalálhatja a saját problémáit, és leírhatja azokat a megoldással együtt.Méretek:

– tábla kb. 20 cm x 18 cm x 3 cm,

– kocka kb. 2,8 cm x 2,8 cm x 1 cm.A gyermekek interperszonális készségei fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja, ha különböző játékokat játszanak szeretteivel. A társas-, kártya- és egyéb játékok fejlesztik az intelligenciát, azt a képességet, hogy hatékonyan kifejezzük önmagunkat, és kommunikáljuk szándékainkat és vágyainkat másokkal.

A készlet nagyon szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek