Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Kis szójátékok társasjáték

7.400 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_GR0245
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_GR0245
Kis szójátékok társasjátékA szórakozás elengedhetetlen eleme a szavak kitalálása. Minden körben minden csapat kitalálja a szót vagy szavakat, amelyeket a csapat egyik tagja mutat be. A szórakoztató szavak különböző szakaszaiban gesztusokat vagy rajzokat mutatnak be.

Játékszabályok

Ajátékosok körbejárják a táblát és a cél felé tartva végrehajtják az egyes mezőkre adott parancsokat. A játék során a játékosok véletlenszerűen találják ki a szót véletlenszerű kártyákkal. A szavak magyarázatához használhatja a tezauruszt, ellentétes jelentésű szavakat, igéket, mellékneveket.

2-4 játékos számára készült játék, 5 éves kortól.A tábla mérete 23 x 23 cmA gyermekek interperszonális készségeinek fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja, ha különféle játékokat játszanak szeretteivel.

A játékok nagyszerű módja annak, hogy együtt játsszunk szeretteink társaságában. Az ilyen szórakozásokkal a gyerekek több időt tölthetnek a szülőkkel.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek