Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Kiskertész oktató játék zöldségekkel és virágokkal

7.200 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4294
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4294
Kiskertész oktató játék zöldségekkel és virágokkalA Hola kiskertész oktatóedénye a legkisebb gyerekeknek készült 12 hónapos kortól, akik még csak most ismerkednek a körülöttük lévő világgal. Az egész számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek pozitívan befolyásolják a kisgyermek motorikus képességeit, a színek és formák pedig felkeltik a kíváncsiságát. A játék kiváló minőségű anyagokból készült, gondosan kidolgozott, aminek köszönhetően a szórakozás teljesen biztonságos.

A készlet 3 db sárgarépát tartalmaz, melyeknek a végén mágnes található. Ebből kettő szétválasztható, ennek köszönhetően az alja virágtorony építhető, a sárgarépa felső része pedig a piramis díszítésére is alkalmas. A színes elemeknek köszönhetően a gyermek megtanulja az alapszíneket, formákat.

Az alap közepén van egy lyuk, ahová chipeket dobhat a szem-kéz koordináció javítása érdekében. Minden érméhez egy 1-től 6-ig terjedő szám van hozzárendelve.

A készlet színes matricákat is tartalmaz, amelyekkel díszíteni fogják az edényt. A szórakozás nagy segítség lesz a kézi készségek és a kreatív gondolkodás fejlesztésében.

A gyerekek a kis kertészt játszhatják. Tetszés szerint ültethetnek és szedhetnek répát, valamint virágtornyokat építhetnek.

A készlet könnyen tárolható, mert minden tartozék elhelyezhető az edényben, így helyet takaríthat meg és rendet tarthat.A játék pozitívan befolyásolja:

– látást, színek, formák megkülönböztetését,

– tapintást, kézügyességet, kézfejlődési koordinációt,

– logikus gondolkodást.A játék fejleszti a gyermek legfontosabb készségeit, például az észlelőképességet, a kreativitást, a kíváncsiságot és a képzelőerőt. Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyermek elkezdi felfedezni a világot. Az egész nagyon gyerekbarát.A készlet tartalma:

– virágcserép

– fedő, halmozási alap

– 3 mágnesezett sárgarépa

– színes háromszög, kör és négyzet

– 6 színes szár

– 6 virág

– 6 színes token számokkal

– matricákNagyon hatékony játék, minden kisgyermeket érdekelni fog.

A tanulás legjobb formája a szórakozás, és minden ilyen oktatójáték nagyszerű módja annak, hogy fejlessze a gyermek kézi készségeit, erősítse a koncentrációt és a színek érzékelésének képességét. A játék fejleszti a gyermek ügyességét és kézügyességét, serkenti a színérzékenységet és serkenti a felfogóképességet.A készlet nagyon tetszetős, sok kreatív szórakozást nyújt majd.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek