Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Zeller: Tartalmazhat
- Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
- Tojás: Tartalmazhat
- Tej: Tartalmazhat
- Mustár: Tartalmazhat
- Szezámmag: Tartalmazhat
- Szója: Tartalmazhat
- Származási ország: Madagaszkár
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Zacskó
- Márka: Kotányi
- Egység (specifikus): Gramm
- Számszerű méret: 1.5
- Származási hely (szabadon kitölthető szövegmező): Származási hely: Madagaszkár
- Funkcionális név: Vaníliarúd
- Variáns: Egész, Bourbon
- Polcmagasság: 190
- Polcszélesség: 90
- Polcmélység: 10
- Bruttó tömeg: 10
- Magasság: 190
- Szélesség: 90
- Mélység: 10
- Száraz helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap/hónap/év)
- KOTÁNYI Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.com
- Az igazi Bourbon vaníliarúd ellenállhatatlanul lágy, édeskés-fűszeres illatú. Vágjon fel egy Kotányi Vaníliarudat és kaparja ki az apró, illóolajokban és aromákban gazdag, fekete magokat.
- Az igazi Bourbon vaníliarúd ellenállhatatlanul lágy, édeskés-fűszeres illatú. Vágjon fel egy Kotányi Vaníliarudat és kaparja ki az apró, illóolajokban és aromákban gazdag, fekete magokat.
- Vanília jégkrém Hozzávalók 500 ml jégkrémhez: 250 ml tej, 250 ml tejszín, 4 db tojássárgája, 1 db Kotányi Bourbon Vaníliarúd, 50 g kristálycukor Elkészítés: A vaníliarudat hosszában kettévágjuk és kikaparjuk a magokat. A tejet a tejszínnel összekeverjük és a vanília kikapart magjával felforraljuk. A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, majd a tej-tejszín keveréket apránként vízgőz felett hozzákeverjük és besűrítjük. Hagyjuk kihűlni, leszűrjük és egy fagylaltgépben folyamatos keverés mellett hűtjük, amíg a fagylaltállagot el nem éri.
- KOTÁNYI Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.com
- Bourbon vaníliarúd egész, szárított
- 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
- Kotányi
- A természet legjava
- 1,5
- g
- info.hu@kotanyi.com
- www.kotanyi.com
- KOTÁNYI Hungária Kft.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.