Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Tasak
- Márka: Lucullus
- Adatnyelv: Magyar
- Leírás elsődleges nyelve: Magyar
- Egység (specifikus): Gramm
- Polcmagasság: 156
- Polcszélesség: 115
- Polcmélység: 17
- Bruttó tömeg: 55
- Számszerű méret: 50
- Magasság: 156
- Szélesség: 115
- Mélység: 17
- Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa Nagytarcsai út 6.
- Felhasználási javaslat: A fűszerkeverék kiválóan alkalmas almás, meggyes, szilvás és egyéb gyümölcsös sütemények töltelékének ízesítésére, illetve gyümölcslevesek fűszerezésére. Adagolás: A tasak tartalma elegendő 1,5-2 kg gyümölcshöz.
- Száraz, hűvös helyen tárolandó!
- Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa Nagytarcsai út 6. Receptek, tippek, termékek: www.szilasfood.hu
- Marika néni almáspitéje Hozzávalók: Tészta: 40 dkg liszt, 20 dkg margarin, 10 dkg kristálycukor, 1 evőkanál rum, csipetnyi só, 1 mokkáskanálnyi Lucullus szárított, reszelt citromhéj, vagy 1/2 citrom héja, egy tasak Váncza sütőpor, 1 dl tejföl. Töltelék: 2 kg alma, 1 tasak Lucullus Almás sütemény fűszerkeverék, 4-6 evőkanál kristálycukor ízlés szerint. Elkészítés: Töltelék: Az almát meghámozzuk, majd lereszeljük, összekeverjük a Lucullus almás fűszerkeverékkel, hozzáadunk ízlés szerint 4-6 evőkanál kristálycukrot és pár percig dinszteljük. Keverjük össze a tészta hozzávalóit, majd dolgozzuk lágy tésztává. A tepsit kizsírozzuk, majd a tésztát 2 lapba kinyújtjuk, az egyiket a tepsibe rakjuk, zsemlemorzsával meghintjük, rákenjük az almatölteléket és ráhelyezzük a másik lapot. Villával megszurkáljuk, előmelegített sütőben 200°C-on kb. 20 percig sütjük. Kihűlés után szeleteljük.
- Lucullus
- Ízes-almás
- 2 kg almához
- 50
- g
- Kristálycukor
- Őrölt fahéj
- Szárított, reszelt citromhéj
- Vákuum só
- Kristályvanillin
- Őrölt kardamom mag
- Receptek, tippek, termékek: www.szilasfood.hu
Értékelések
Még nincsenek értékelések.