Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Mclaren sportkocsi játékautó

6.000 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA3144
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA3144
Játékautó méretei:14,5 cm x 6 cm x 4 cm
Motoros autó:3 x AG13 (mellékelve)Az autót nagyon óvatosan és esztétikusan készítették, a legapróbb részletekre is odafigyelve, ami minden kis ralliversenyzőnek biztosan örömet okoz.Az autó hang- és fényeffektusokkal, nyitható ajtókkal és motorháztetővel rendelkezik.Súrlódáshajtással hajtott autó, azaz felgyorsítva a játék hátrafelé mozgatásával, sima felületen.Az ajtó kinyitása aktiválja a központi zár hangját, és a motorháztető felemelése után láthatja a motort.Miután lenyomta az autót a talajra, hallani kell a motor hangját és a vezetési effektusokat.A jármű hátsó és elülső lámpái izzani kezdenek, ami még valósághűbbé teszi a szórakozást.A járművek lehetővé teszik olyan készségek fejlesztését, mint a vezetés, a koncentráció, a kézügyesség, a gyors gondolkodás, a mozgékonyság és az ügyesség.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek