Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Négy évszak kirakós játék

3.100 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_GR0385
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_GR0385
Négy évszak kirakós játék

A kirakó 4 táblát tartalmaz, amelyek az évszakokhoz kapcsolódó képeket mutatnak be. A játék során a készletben található jelzők közül azokat keresd, amelyek képei az adott táblán ábrázolt jelenethez kapcsolódnak.

Például a telet ábrázoló táblához jelöljük a hóembert, Mikulást stb. tartalmazó jelzőket. Az a játékos nyer, aki először találja meg a megfelelő jelzőket.

A gyerekek játék közben bővítik ismereteiket az őket körülvevő világról, fejlesztik a memóriát, a koncentrációt és a felfogóképességet.A játék 1-4 fő számára készült, 4-6 éves korig.A készlet tartalma:

– 4 fő kép

– 24 kis kártya képekkel

– dobókocka

– utasításA gyermekek interperszonális készségei fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja, ha különböző játékokat játszanak szeretteivel.

A tábla-, kártya- és egyéb játékok fejlesztik az intelligenciát, azt a képességet, hogy hatékonyan beszéljünk, és közöljük szándékainkat másokkal.

Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek szüleikkel.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek