Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Oktató erdei kirakós játék

7.200 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4411
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4411
Oktató erdei kirakós játékOktató kirakós játék, melynek köszönhetően a logikus gondolkodás mellett a térbeli képzelőerőt is gyakorolhatja a gyerek. A játék gyerekbarát grafikával és több nehézségi fokozattal rendelkezik, melynek köszönhetően a játék a kisgyermek életkorához és képességeihez igazítható. Az oktatójátékok nagyszerű módja az együtt töltött idő hasznos eltöltésének.A készlet tartalma:

– műanyag doboz – a játék alapja,

– 4 őzike figura,

– 4 különböző színű és formájú rekesz – kék patak, zöld tisztások, szürke sziklák,

– füzet feladatokkal és rejtvénymegoldásokkal.Játékszabályok:

A mellékelt füzetben 60 rejtvény található, nehézségi szint szerint elosztva. A szintek színekkel és csillagokkal vannak jelölve. Válassz egyet a rejtvények közül, és rendezd el a szarvast a képen látható módon. A gyermek feladata, hogy a rekeszeket úgy rendezze el, hogy a tábla minden mezője foglalt legyen. A játék során szarvast nem mozgathatsz vagy távolíthatsz el a tábláról.

Ha nehézségekbe ütközünk a feladvány megfejtésével, a könyv második felében a benne található rejtvényekre találunk megoldást.

A móka végeztével minden elem elrejthető egy praktikus dobozban, hogy ne vesszenek el.Méretek:

– doboz – kb. 16,5 cm x 16,5 cm x 6 cm

– őzek – kb. 3 cm x 3 cm x 4,5 cmAz elemek párosításával a gyermek edzi a logikus gondolkodást, a tervezési készségeket, fejleszti a térbeli képzelőerőt és a szem-kéz koordinációt, ami minden bizonnyal pozitívan befolyásolja a gyermek általános fejlődését. A játék azt is lehetővé teszi, hogy a gyermek kipróbálja magát, és megtanulja önállóan megoldani a problémákat, aminek a jövőben minden bizonnyal eredménye lesz.A készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek