Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Ötszintes színes búgócsiga

3.600 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4730
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4730
Ötszintes színes búgócsigaA mega búgócsiga egy többfunkciós játék több játékmóddal, melynek köszönhetően a felhasználó életkorához és képességeihez igazítható.

A színes búgócsiga egy olyan játék, amelyre mindenki emlékszik gyerekkorából, ezúttal egy kicsit más, felfrissült formában.Hogyan kell játszani? Sok ötlet van, íme néhány:

1. Ha van otthon babánk, biztosan lenyűgözi a pörgős színes felső. Elég, ha a készlethez erősített speciális hajtókarral feltekerjük, megnyomjuk a gombot és figyeljük, ahogy a szivárvány forog egy sík felületen.

2. Ha kicsit nagyobb a gyerek, játszhatunk versenyeket, feltekerve néhányat, és figyelve, melyik pörög a legtovább. Kíváncsi vagy mi lesz ha összeütköznek???

3. Ez egy magasabb iskola és igazi kihívás! Próbálj meg egy piramist elrendezni a csúcsokból, kezdve a legnagyobbal, a csúcsokat egymásra helyezve… ahhoz, hogy ez a trükk sikeres legyen, minden csúcsnak forognia kell, tehát nagy precizitást és biztos kezet igényel. Versenyeket rendezhet, hogy ki tud nagyobb piramist építeni a csúcsokból, vagy ki tud gyorsabban.

4. Ha már mesterei vagytok a pörgettyűk piramisának elrendezésének, változtassa meg a sorrendjüket úgy, hogy a legkisebb elemet állítsa be alapnak. Kemény dió, igaz?A készlet tartalma:

– 5 db színes pergető, melyek átmérője kb. 8cm/7cm/6cm/5cm/4cm

– tekercselő hajtókar.A játék választott formájától függetlenül a mega pörgő sok órányi csodálatos, izgalmas szórakozást biztosít.

A játék során gyakoroljuk a szem-kéz koordinációt, a fókuszt, a türelmet és a kézügyességet. Remek ötlet együtt tölteni az időt családdal vagy barátokkal.A készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek