Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Sárga forgó dobos fém betonmixer hang- és fényeffektusokkal

6.100 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA5010
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA5010
Sárga forgó dobosfém betonmixer hang- és fényeffektusokkalEgy betonmixer hang és fénnyeffektusokkal – ajánlat minden kis építőmunkásnak. Ezzel a forgódobbal ellátottkis építőjáték egy teljesen új dimenzióba kerül! Az autó nagyon valósághűen készült, a legapróbb részletekre is odafigyelve. Az autó hang- és fényeffektusokkal van felszerelve, ami valósághűvé teszi a vele való játékot. A járműnek van egy mozgatható dobja és egy nyitható kabinja, amely a motorba néz.Leírás:

– visszahúzási módszerrel hajtott mixerautó

– mozgó dob

– hangeffektusok: például egy autó indításának hangja, tolatás hangja, kürt

– Fényhatások: világító lámpák elöl és kakasok a tetőnValósághű hangok: Az autó valósághű motor-, kürt- és tolatóhangokkal rendelkezik, amelyek vonzóbbá teszik a szórakozást és fokozzák az élményt.Masszív felépítés: A tartós műanyagból készült szerkezet biztosítja a játék hosszú élettartamát és ellenáll a gyermekjátéknak.Betonkeverő funkció: A hajtókarral forgatható mozgatható henger valósághű ropogtató hangokat ad, ami még valósághűbbé teszi a szórakozást.Tökéletes méret: A játék méretei alkalmasak a kis kezekre, ami biztosítja a kényelmet és a könnyű manőverezést.Univerzális játék: A mixer otthon és a homokozóban is használható, több órányi függőséget okozva.Műszaki adatok:

Tápellátás: 3 x AG13 elem (indítóelemek mellékelve)

Méretek: 21x 11x 8 cm

Szín: Sárga

Anyaga: Műanyag, fémA járművek lehetővé teszik olyan készségek fejlesztését, mint a koncentráció, a kézügyesség, a gondolkodás sebessége, a mozgékonyság, illetve okosság. Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek szüleikkel vagy társaikkal.Minden esztétikus dobozba van csomagolva. A sorozat járművei finom részletekben tükrözik az eredeti járműveket.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek