Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Színes, csavart üveggolyó pálya

7.300 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA3902
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA3902
Színes, csavart üveggolyó pályaEz egy csavart pálya labdák számára, amely 136 elemből áll! A készlet önálló összeszerelést igényel, hogy aztán elkezdődjön az izgalmas móka a labdaversenyben.

A szett teljes egészében színes műanyagból készült, az elemek könnyen rögzíthetők egymáshoz, csavart spirálokhoz struktúrákat alkotva, hogy a golyók szabadon gurulhassanak rajtuk le!

A pálya rugalmas részekből és 31 színes golyóból áll, amellyel a gyermek egyedi és különleges útvonalakat készíthet. A gyerekek újraalkothatják a dobozra rajzolt modelleket, kísérletezhetnek és megépíthetik saját konstrukciójukat: csúszdák, hidak, oszlopok, orsók, dupla spirálok és kémények többféleképpen kombinálhatók.

A játék serkenti a kreativitást, a térbeli gondolkodást és fejleszti a kézi készségeket. Játék közben a gyermek fejleszti a logikus gondolkodást, a tervezést, a pszicho-motoros koordinációt és a motoros készségeket is.A készlet 136 elemet tartalmaz:

– színes elemek összekötéséhez

– színes golyókAz élénk színek, a játék anyagának új textúrája sok vonzerőt biztosít játék közben.

A játék serkenti a látás és a tapintás fejlődését. A játék nagyon szép csomagolásban van, ajándéknak tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek