Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Tisztaklór 1 kg (20 gr-os tabletta) – Pontaqua

5.500 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-CLK010
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: CLK010
– 20 g-os lassan oldódó tabletták 90% aktív klórtartalommal

– semleges kémhatású

– minden vízkeménységhez alkalmas

– stabilizált, ellenáll a napfény és hő hatásánakAlkalmazása: A klórszint beállítását követően 10 m3 vízhez 3 – 5 tablettát adunk. Folyamatos klórozásnál 10 m3 vízhez 4 – 6 naponta 2 – 3 tabletta az úszó vegyszeradagolóba vagy a szkimmer kosárba helyezve. Soha ne dobjuk a tablettát a medencébe, mert kifakítja a burkolat színét. Ideális klórtartalom: 0,6 ndash; 1,0 mg/liter, ideális pH érték: 7,2 – 7,6. A vízkémiai paraméterek beállításához vízelemző szükséges!Hatóanyag: triklórizocianursav.Fertőtlenítőszerek azok a vegyszerek, amelyek elpusztítják, a medence vizében jelenlevő mikroorganizmusokat, mint a baktériumok, algák, gombák, vírusok. Néhány fajtája a vízben terjedve betegséget vagy fertőzést okozhat. Elszaporodásuk esetén a medence vize zavarossá változhat. Fertőtlenítésre leggyakrabban a klór vegyületeit használjuk.Szabadklór-tartalom (angolul: Free Chlorine – FC)

A fürdőmedence vizében annyi klórnak kell lennie, amennyi elpusztítja a fertőzést okozó mikroorganizmusokat, azonban a fürdőzők egészségére még nem ártalmas. Az ideális szabadklór-tartalom (angolul: Free Chlorine – FC) literenként 0,6-1,0 mg.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Klóros fertőtlenítők

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek